Kletskopijs

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 ml ijs
  • 16 kletskoppen (koekjes)

Instructies

  • Laat het ijs uit de diepvries in de koelkast in ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden. 
  • Breek 4 kletskoppen in kleine stukjes. 
  • Schep de stukjes koek door het ijs en zet het tot gebruik even terug in de vriezer. 
  • Leg op vier borden in het midden elk 1 kletskop. 
  • Zet een bakje heet water neer. 
  • Doop de ijsbolletjestang voor het maken van een bolletje steeds in het hete water. 
  • Pak het ijs uit de vriezer. 
  • Schep op elke kletskop een bolletje ijs. 
  • Leg de volgende kletskop erop en druk die een beetje aan. 
  • Schep het volgende ijsbolletje erbovenop en dek dit af met de laatste kletskop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën IJs