Knapzakken
Ingrediënten
- 1 liter ijs
- 8 kant-en-klare pannenkoeken
- 8 aardbeienveters (snoep)
Instructies
- Haal het ijs uit de diepvries en laat het in de koelkast ongeveer 30 minuten een beetje zachter worden.
- Haal tegelijkertijd de pannenkoeken uit de koelkast.
- Leg 8 stukken aluminiumfolie (van 30 bij 30 cm) op het aanrecht.
- Leg op elk stuk folie in het midden 1 pannenkoek.
- Verdeel het ijs in 8 gelijke delen en leg op elke pannenkoek 1 deel.
- Vouw de aluminiumfolie met de pannenkoeken tot een zakje.
- Knoop het zakje dicht met de veter.
- Zet de zakjes in de diepvries en laat ze minimaal 1 uur staan.
- Haal de ijszakjes 10 minuten voor het serveren uit de vriezer.
- Serveer de toetjes in de aluminiumfolie.