Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- Voor de ijsjes
- 50 gram suiker
- 1 rijpe mango
- sap van 1 limoen
- voor erbij
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl suiker
- ¼ tl cayennepeper
- limoenpartjes
Instructies
- Maak een suikersiroop door de suiker met 55 ml water te verwarmen totdat de suiker is opgelost.
- Laat afkoelen.
- Snij de mango’s doormidden langs de pit en schep of snijd al het vruchtvlees eruit en doe dat in de blender
- Pers 1 limoen uit en doe het sap bij de mango
- Pureer dit glad in de blender en voeg dan de suikersiroop toe
- Vul de ijslolly vormen met de mango puree en steek de stokjes erin (als dit lastig is, doe dit dan na ca 1 uur wanneer het al iets bevroren is)
- Laat de ijsjes volledig bevriezen (dit kan enkele uren duren)
- Meng in een kom het zeezout met de suiker en cayennepeper en serveer dit met limoenpartjes bij de mango ijslolly’s