Lentesalade met radijs, kaas en ei
Frisse en kleurrijke lentesalade met radijs, kaas, ei en een lichte dressing, perfect voor een lichte lunch of bijgerecht.
Servings: 4
Calories: 300kcal
Equipment
- Grote slabak
Ingrediënten
Instructies
- Maak de radijs schoon en snijd in plakjes.
- Snijd de kaas in lucifers.
- Snijd de eieren in plakjes.
- Knip de bieslook fijn.
- Maak de veldsla schoon en droog.
- Bekleed een slabak met veldsla.
- Meng de radijs, kaas, eieren en bieslook in het midden van de bak.
- Meng de ingrediënten voor de dressing in een kom.
- Giet de dressing over de salade.
- Schep het middengedeelte van de salade om.
Notities
Serveertip:
Serveer met knapperig brood of toast, en garneer met extra verse kruiden.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Sauvignon Blanc.
Nutrition
Calories: 300kcal | koolhydraten: 5g | Protein: 15g | Vet: 25g | Zout: 1g | Sugar: 2g