Aziatisch Gemarineerde Zalm met Groente en Basmati Rijst
Bieten-Veldslastamppot met Kabeljauwpakketjes
Bietensalade met Aardappel en Geitenkaas
El Moje – Tomatensalade met Tonijn
Frisse Andijvie-Zalmsalade met Krieltjes en Feta
Frisse Spinazie-Zalmsalade met Knapperige Knoflookcroutons
Frisse Zalmcarpaccio met Grapefruit en Avocado
Gebakken Pieterman met Zandwortel-Nage en Romige Botersaus
Gebakken sardines met kruidenboter
Gebakken Sardines met Kruidenboter en Citroen
Gebakken Sardines met Romige Champignonsaus
Gebakken Sint Jacobsschelpen met Broccolimousse, Bloemkoolcouscous en Wasabiolie
Gebakken Witte Vis met Romige Tahinsaus en Walnoten
Gegrilde Kabeljauw met Aromatische Tomatensaus
Gegrilde Pangasiusfilet met Sinaasappel-Mosterdsaus
Gepaneerde Haringfilets op Hollandse Wijze
Gepocheerde Oesters in Hun Eigen Jus
Gerookte Gamba’s met Zeezout Pekel
Gerookte Zalmfilet met Citroenpeper en Kruiden
Geroosterde Sardines met Zeezout en Olijfolie
Gevulde Spaanse Sardines uit de Oven
Griezelige Halloween Pokébowl
Groene Aspergebundeltjes met Gerookte Zalm
Groentecurry met Pangasiusfilet en Basmati Rijst
Hartige Garnalentaartjes met Champignons en Dille
Hele Vis in Zoutkorst met Basilicumsaus
Italiaanse Mossel-Pesto Soep met Verse Basilicum
Italiaanse Spaghetti met Zeevruchten en Kruidige Tomatensaus
Italiaanse Zoetwatervissoep met Snoek en Groenten
Kabeljauwfilet en Regenboogforel met Romige Mierikswortelsaus
Knoflookgarnalen uit de airfreyer
Krokante Gebakken Visfilets met Huisgemaakte Tartaarsaus
Krokante Mosselspiesjes met Kruidige Bloem
Kruidige Boemboe Bali Makreel
Kumara-Mosselsoep met Zoete Aardappel en Selderij
Luxe Crostini met Gerookte Zalm, Champignonmengsel en Romige Bieslookroom