Aziatisch Gemarineerde Zalm met Groente en Basmati Rijst
Bieten-Veldslastamppot met Kabeljauwpakketjes
Bietensalade met Aardappel en Geitenkaas
El Moje – Tomatensalade met Tonijn
Frisse Andijvie-Zalmsalade met Krieltjes en Feta
Frisse Zalmcarpaccio met Grapefruit en Avocado
Gebakken Witte Vis met Romige Tahinsaus en Walnoten
Gegrilde Kabeljauw met Aromatische Tomatensaus
Gepocheerde Oesters in Hun Eigen Jus
Gerookte Gamba’s met Zeezout Pekel
Geroosterde Sardines met Zeezout en Olijfolie
Groene Aspergebundeltjes met Gerookte Zalm
Groentecurry met Pangasiusfilet en Basmati Rijst
Italiaanse Mossel-Pesto Soep met Verse Basilicum
Italiaanse Spaghetti met Zeevruchten en Kruidige Tomatensaus
Italiaanse Zoetwatervissoep met Snoek en Groenten
Knoflookgarnalen uit de airfreyer
Krokante Gebakken Visfilets met Huisgemaakte Tartaarsaus
Kruidige Boemboe Bali Makreel
Kumara-Mosselsoep met Zoete Aardappel en Selderij
Makreeltartaar met Pittige Tomaat-Koriander Coulis
Oosterse Mie met Geroosterde Tonijn
Pad Thai met garnalen van Christine Brekelmans
Pappardelle met Gerookte Zalm en Asperges in Romige Boursinsaus
Pittige Makreelsalade met Kruidige Twist
Risotto met Spinazie, Knoflookgarnalen en Mosselen
Rode Paprika Rol met Aubergine en Rivierkreeftjes
Rokerige Andijviestamppot met Schelvis
Romige Penne met Broccoli, Garnalen en Rivierkreeftjes
Romige Penne met Italiaanse Mosselen en Groentesaus
Romige Spaghetti met Garnalen en Asperges
Rundvlees in Kokossaus uit Makasar
Spicy Crispy Rice Sushi met Tonijn
Stoofschotel van Leng met Champignons en Witte Wijn
Tartaar van Zalm met Mosterdmayonaise en Knapperig Stokbrood
Thaise Viscurry met Kokosmelk
Trio van Oesters met Drie Sauzen