Aspergesalade met Gerookte Zalm
Equipment
- Platte schaal ca. 30 x 40 cm
Ingrediënten
Instructies
- Roer in een kom de mayonaise, crème fraîche en kerriepoeder tot een saus.
- Meng in een grote kom de asperges, eieren, zalmsnippers, zout en peper.
- Besprenkel het mengsel met citroensap.
- Zet een kom met saus in het midden van de schaal.
- Schep de aspergesalade eromheen.
- Garneer met de tomatenblokjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een droge witte wijn zoals een Chardonnay of een Sauvignon Blanc past goed bij deze aspergesalade met gerookte zalm. De frisse en fruitige tonen van de wijn zullen de smaken van de salade aanvullen.Voedingswaarden
Calories: 510 kcal | koolhydraten: 22 g | Protein: 27 g | Vet: 36 g | Zout: 2.5 mg | Sugar: 8 g