Aubergine-mozzarellatorentjes met rucola
Heerlijke aubergine-mozzarellatorentjes met rucola, een kleurrijk en smaakvol vegetarisch voorgerecht.
Equipment
- Grillpan of koekenpan
Ingrediënten
Instructies
- Snijd de aubergines in plakken van 1 cm dik.
- Bestrijk met olijfolie en bestrooi met peper en zout.
- Gril of bak de aubergineplakken aan beide kanten goudbruin.
- Snijd de tomaten en mozzarella in plakken.
- Stapel de aubergine, tomaat en mozzarella om en om op elkaar.
- Garneer met basilicum en rucola.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Serveer met een balsamico-glazuur.
Wijnadvies:
Een droge witte wijn, zoals Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories: 350 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 15 g | Vet: 30 g | Zout: 0.8 g | Sugar: 5 g