Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Schaal om te serveren
scherp mes
Dep de gedroogde tomaten droog met keukenpapier en snijd ze in ragfijne reepjes.
Halveer de reepjes.
Breek de pecannoten in grove stukken.
Pluk de blaadjes koriander van de takjes.
In een grote schaal, klop het limoensap, mosterd en olijfolie tot een dressing.
Voeg naar smaak gedroogde chilipeper en zout toe.
Halveer de avocado's, verwijder de pit, snijd in de lengte in en pel de schil eraf.
Breek het vruchtvlees in grove stukken.
Meng de stukken avocado voorzichtig met de reepjes gedroogde tomaat en de korianderblaadjes in de schaal met de dressing.
Verdeel de salade over vier borden, strooi de pecannoten eroverheen en maal nog wat gedroogde chilipeper erboven.
Wijnadvies:
Deze avocadosalade met gedroogde tomaten en pecannoten past goed bij een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Avocadosalade met Gedroogde Tomaten en Pecannoten