Buideltje van Parmaham met Meloen en Bieslook
Deze elegante buideltjes van Parmaham gevuld met sappige meloen zijn de perfecte feestelijke hapjes voor elke gelegenheid. Eenvoudig te maken en heerlijk fris!
Equipment
- Meloenboor
Ingrediënten
- 1 meloen
- 8 grote plakken Parmaham of andere rauwe ham
- 8 lange sprieten bieslook
Instructies
- Steek met een meloenboor 8 bolletjes uit de meloen.
- Leg een bolletje meloen op een plak ham en vouw de ham als een buideltje om de meloen.
- Bind het buideltje vast met een spriet bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Serveer met een frisse, lichte witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een mousserende wijn zoals Prosecco, die de zoutige Parmaham en de zoete meloen perfect aanvullen.Voedingswaarden
Calories: 60 kcal | koolhydraten: 5 g | Protein: 5 g | Vet: 3 g | Zout: 0.8 mg | Sugar: 4 g