Cocktailgarnalen met pittige salsa
Ingrediënten
- ½ pak fillobladerdeeg diepvries, a 225 g, ontdooid
- 1 bakje cocktailgarnalen 125 g
- 1 bakje kiwi-mangosalade
- ¼ rode peper fijngesnipperd
- 1 sjalotje fijngesnipperd
- 1 theelepel tomatenpuree tube
- 2 dl olie
Instructies
- 4 Plakken fillodeeg elk in 5 repen snijden.
- Om elke garnaal 1 reep rollen.
- Tot gebruik in koelkast bewaren.
- Intussen fruit heel fijn snijden en in schaaltje doen.
- Rode peper, sjalot en tomatenpuree erdoor mengen (= salsa).
- In wok of koekenpan olie verhitten. Garnalen in 1 à 2 minuten goudbruin bakken.
- Even laten uitlekken op keukenpapier.
- Direct serveren met salsa om garnalen in te dippen.
Voedingswaarden
Calories: 50 kcal | koolhydraten: 6 g | Protein: 2 g | Vet: 2 g