Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 el mayonaise
- 2 gekookte eieren
- 12 krieltjes gekookt en in plakjes
- 150 gram gesneden andijvie
- 2 pijpjes bosui in ringetjes
- ½ handje zwarte olijven in plakjes
- 1 flinke augurk in stukjes
- 1 blikje wilde zalm
- 2 kleine stokbroodjes afgebakken
- 6 stukjes zongedroogde tomaten in olie in stukjes
- Stukjes feta
- Stukje gember ca. 2 cm, geraspt
- Zout en peper naar smaak
Instructies
- Maak de zalm los in een grote kom.
- Voeg de gekookte en in plakjes gesneden krieltjes, gesneden andijvie, stukjes zongedroogde tomaten, olijven, feta, geraspte gember, bosui, en stukjes augurk toe aan de kom.
- Hussel alle ingrediënten goed door elkaar.
- Voeg zout, peper en mayonaise toe en meng opnieuw goed.
- Serveer de salade met de afgebakken stokbroodjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte rosé.
Voedingswaarden
Calories: 320 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 18 g | Vet: 15 g | Zout: 1.8 mg | Sugar: 3 g