Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- Jan Pannenkoeken
- Karamelsaus
- Zeezout
- Chocopasta
- Slagroom
- Chocoladevlokken
Instructies
- Bereidt de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Besmeer met chocopasta en vervolgens met de karamelsaus.
- Sprenkel er een goede snuf zeezout over.
- Bestrooi met chocoladevlokken.
- Voor een traktatie: rol de pannenkoek op en snij in stukjes. Doe op ieder stukje een klein toefje slagroom, een paar vlokken, en steek er een prikkertje in.
- Voor een nagerecht: vouw de pannenkoek 2 keer dubbel, doe er een toef slagroom op en bestrooi nog met wat vlokken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Karamelsaus kun je kant-en-klaar kopen, je kunt het ook heel makkelijk zelf maken. Bijvoorbeeld met dit recept klik hier