Mueslirotsjes met witte chocolade

Allerhande 2002
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 25 g roomboter biologisch
  • eetlepel bloemenhoning biologisch
  • 125 g krokante muesli biologisch
  • 75 g witte chocolade biologisch

Instructies

  • Boter en honing smelten in steelpan.
  • Muesli erdoor roeren en in enkele minuten laten karameliseren.
  • Mengsel laten afkoelen.
  • Oven verwarmen op 150 °C.
  • Chocolade in kleine stukjes hakken en door mueslimengsel scheppen.
  • Van muesli-chocolademengsel met lepel bergjes maken in papieren vormpjes of op bakpapier.
  • Vormpjes op bakplaat plaatsen en rotsjes in midden van oven 10 minuten bakken. Voor serveren volledig laten afkoelen.

Voedingswaarden

Calories: 85 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 1 g | Vet: 4 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade / Dessert
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch