Pittige Caraïbische Pepermarinade

Porties: 4 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 3 rode pepers schoongemaakt en fijngehakt
  • 3 teentjes knoflook fijngehakt
  • 15 g verse koriander of peterselie fijngehakt
  • 3 eetlepels olie
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1 eetlepel hete pepersaus
  • 300 ml tomatensap

Instructies

  • Meng alle ingrediënten in een kom tot een marinade.

Notities / Tips / Wijnadvies

  • Pas de hoeveelheid hete pepersaus aan naar smaak, afhankelijk van je voorkeur voor pittigheid.
  • Deze marinade is ideaal voor entrecotes, (haas)karbonades en kippenbouten.
  • Marineer het vlees gedurende de gewenste tijd voordat je het bereidt (bijvoorbeeld enkele uren of een nacht).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Marinade
Land van herkomst Caribean
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Koolhydraat arm / Tarwevrij / Vegetarisch