Romig Zalmsausje met Mierikswortel en Verse Kruiden
Dit romige zalmsausje met een vleugje mierikswortel en verse kruiden is perfect als dip voor gerookte zalm of als aanvulling bij een visgerecht.
Equipment
- Garde of lepel
Ingrediënten
- 200 ml slasaus
- 2 theelepeltjes mierikswortelpasta of 1 voor minder scherpte
- ½ eetlepel dille
- ½ eetlepel kervel
Instructies
- Meng de slasaus, mierikswortelpasta, dille en kervel goed door elkaar met een garde of lepel.
- Het sausje is klaar om geserveerd te worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit heerlijke sausje kan dienen als dip voor gerookte zalm
Wijnadvies
Dit sausje gaat uitstekend samen met een frisse, droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc, die de romigheid van de saus mooi in balans brengt.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 2 g | Protein: 1 g | Vet: 14 g | Zout: 0.5 mg | Sugar: 1 g