Romige Fusilli met Zalm en Snijbonen
Geniet van deze verrukkelijke romige fusilli met zalm en snijbonen, een heerlijk gerecht met een vleugje Italiaanse flair!
Ingrediënten
- 350 g fusilli pasta
- 600 g snijbonen 2 dozen diepvries
- 2 uien fijngehakt
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 ml melk
- 1 pakje mix voor tagliatelle roomsaus 70 g
- 1 blik roze zalm 418 g, uitgelekt en graatjes verwijderd
Instructies
- Kook de fusilli pasta volgens de instructies op de verpakking.
- Kook de snijbonen gedurende 5 minuten in een pan met kokend water.
- Giet af en zet opzij.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit de fijngehakte uien tot ze zacht en glazig zijn.
- Voeg 250 ml water, melk en de mix voor roomsaus toe aan de pan met uien.
- Laat zachtjes 2 minuten koken.
- Voeg de uitgelekte zalm toe aan de saus en verwarm het geheel.
- Meng de gekookte fusilli pasta met de snijbonen en verdeel het over vier borden.
- Schenk de romige saus met zalm over de fusilli en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Een lichte en frisse Italiaanse witte wijn zoals Pinot Grigio of Vermentino past goed bij dit gerecht.
Voedingswaarden
Calories: 480 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 25 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 6 g