Romige Fusilli met Zalm en Snijbonen

Romige Fusilli met Zalm en Snijbonen

Geniet van deze verrukkelijke romige fusilli met zalm en snijbonen, een heerlijk gerecht met een vleugje Italiaanse flair!
Porties: 4
Bereidingstijd: 25 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 350 g fusilli pasta
  • 600 g snijbonen 2 dozen diepvries
  • 2 uien fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 ml melk
  • 1 pakje mix voor tagliatelle roomsaus 70 g
  • 1 blik roze zalm 418 g, uitgelekt en graatjes verwijderd

Instructies

  • Kook de fusilli pasta volgens de instructies op de verpakking.
  • Kook de snijbonen gedurende 5 minuten in een pan met kokend water.
  • Giet af en zet opzij.
  • Verhit de olijfolie in een pan en fruit de fijngehakte uien tot ze zacht en glazig zijn.
  • Voeg 250 ml water, melk en de mix voor roomsaus toe aan de pan met uien.
  • Laat zachtjes 2 minuten koken.
  • Voeg de uitgelekte zalm toe aan de saus en verwarm het geheel.
  • Meng de gekookte fusilli pasta met de snijbonen en verdeel het over vier borden.
  • Schenk de romige saus met zalm over de fusilli en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Een lichte en frisse Italiaanse witte wijn zoals Pinot Grigio of Vermentino past goed bij dit gerecht.

Voedingswaarden

Calories: 480 kcal | koolhydraten: 50 g | Protein: 25 g | Vet: 20 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 6 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vis / Zalm
Land van herkomst Italië