Verfrissende Spoom met Citroen-sorbet en Mousserende Wijn

Verfrissende Spoom met Citroen-sorbet en Mousserende Wijn

Een verfrissende spoom met citroen-sorbetijs en mousserende wijn, perfect om te serveren tussen gerechten door als opkikker tijdens een uitgebreid diner. Snel en eenvoudig te maken!
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • kleine glaasjes

Ingrediënten

  • Citroen-sorbetijs
  • Calvados of droge witte mousserende wijn

Instructies

  • Schep voor elke persoon een bolletje citroen-sorbetijs in een klein glaasje.
  • Vul het glaasje aan met calvados of droge, witte mousserende wijn.
  • Serveer direct en geniet van de verfrissende spoom tussen de gangen door.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer deze verfrissende spoom tussen het vis- en vleesgerecht als tussengerecht.
Geniet van deze heerlijke verfrissing na je maaltijd!
 

Wijnadvies:

Voor deze spoom is een droge, witte mousserende wijn zoals een Champagne of een Cava perfect om de frisse citroensmaak te versterken.

Voedingswaarden

Calories: 120 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 0 g | Vet: 0 g | Zout: 0 g | Sugar: 15 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Land van herkomst Internationaal
Jaargetijde: Herfst / Lente / Winter / Zomer
Feestdagen etc Kerst