Verfrissende Spoom met Citroen-sorbet en Mousserende Wijn
Een verfrissende spoom met citroen-sorbetijs en mousserende wijn, perfect om te serveren tussen gerechten door als opkikker tijdens een uitgebreid diner. Snel en eenvoudig te maken!
Equipment
- kleine glaasjes
Ingrediënten
- Citroen-sorbetijs
- Calvados of droge witte mousserende wijn
Instructies
- Schep voor elke persoon een bolletje citroen-sorbetijs in een klein glaasje.
- Vul het glaasje aan met calvados of droge, witte mousserende wijn.
- Serveer direct en geniet van de verfrissende spoom tussen de gangen door.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze verfrissende spoom tussen het vis- en vleesgerecht als tussengerecht.
Geniet van deze heerlijke verfrissing na je maaltijd!
Geniet van deze heerlijke verfrissing na je maaltijd!
Wijnadvies:
Voor deze spoom is een droge, witte mousserende wijn zoals een Champagne of een Cava perfect om de frisse citroensmaak te versterken.Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 0 g | Vet: 0 g | Zout: 0 g | Sugar: 15 g