Amuse-eitjes

Afrikaans kip gerecht
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 hard gekookte eieren

De vulling:

  • kleinblikje zalm
  • dille
  • whiskeycocktailsaus
  • Garnering
  • 4 verse takjes dille
  • klein stukje gerookte zalm

Instructies

  • Maak de zalm schoon (ontdoe van vel en graatjes) en meng de zalm met wat whiskeycocktailsaus.
  • Breng op smaak met peper, zout en wat dille.
  • Tik met een mes voorzichtig het kapje van de eieren.
  • Verwijder voorzichtig de dooier.
  • Vul de eieren met het zalm-mengsel en garneer af met een takje dille en een klein stukje gerookte zalm.
  • Mocht je zalm-mengsel te dun zijn, meng dan 1 van de hardgekookte dooiers erdoor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Ei / Vis / Voorgerechten / Zalm
Land van herkomst Afrika