Asperges in verse zalm

Asperges in verse zalm

Recept categorieën Groenten, Tapas, Vis, Zalm
Land van herkomst Spanje
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Astrid Veltman
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Voor de Hollandaisesaus:

Bereidingswijze:

  • Leg de asperges in een kleine pan, doe er een mengsel van kippenbouillon en
  • water bij tot ze net onder staan en kook ze in ± 5 minuten gaar.
  • Laat ze uitlekken.
  • Leg de asperges twee aan twee bij elkaar en wikkel een reepje zalm dicht om het einde van ieder paar asperges (dus 2 reepjes zalm om 2 asperges).
  • Leg ze in een beboterde schaal.
  • Doe voor de saus de eidooiers, het citroensap en zout en cayennepeper in een keukenmachine en voeg, terwijl de machine draait, in een dunne straal de boter toe.
  • Schep de saus over de asperges en laat ze onder de hete grill in ± 1 minuut goudbruin worden.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept