Crepes farcies aux fruits de mer
Flensjes gevuld met zeevruchten
Equipment
Ingrediënten
- 16 mosselen
- 1 moot kabeljauw
- 1 zalm
- ¼ liter bechamelsaus
- ¼ liter veloutesaus
- 4 hartige flensjes
- 25 gram kreeftepasta
- bloem
- room
- citroensap
- zout
Instructies
- Bak vier hartige flensjes en houdt deze warm.
- Kook de mosselen, haal ze uit de schelp en bewaar ze.
- Leng het vocht van de mosselen voldoende aan om er de kabeljauw en zalm in te pocheren.
- Haal daarna de vellen en graten weg en maak mooie stukjes van de vis.
- Voeg op het vuur bij elkaar: veloutesaus, bechamelsaus, kreeftepasta en geslagen room.
- Breng op smaak met wat cayennepeper en citroensap.
- Neem de helft van de saus af en doe in de andere helft de vis en de mosselen.
- Schep op ieder flensje een lepel saus met vis erin, rol het op en leg het op het bord en geef er nog een lepel extra saus overheen.