Röstikoekjes met gravad lachs
Snel te maken
Ingrediënten
- 100 g gravad lachs zalm
- 1 ei
- 2 eetlepel(s) slagroom
- 150 g rösti zak a 600 g, diepvries
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 2 takjes dille
Instructies
- Gravad lachs met uitsteekvormpje in 20 rondjes snijden.
- In schaal ei met slagroom loskloppen.
- Rösti door eiermengsel scheppen.
- Op smaak brengen met snufje zout en peper.
- In koekenpan olie verhitten en telkens ca. 1/2 eetlepel beslag in de pan scheppen.
- Met onderkant van eetlepel plat drukken.
- Röstikoekjes ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Koekjes op voorverwarmde schaal leggen en op elk koekje een plakje gravad lachs leggen.
- Garneren met toefje dille.