Vispizza met zalm en mosselen

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 1 blikje zalm roze 213 g
  • 1 schaaltje mosselen gekookte150 g
  • 1 blikje Ansjovis filets
  • 4 pizza's margharita à 300 g
  • 500 g winterwortels
  • ½ zakje bieslook verse à 25 g
  • 6 eetlepels yoghurtdressing

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 °C.
  • Ui pellen en in dunne ringen snijden.
  • Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken.
  • Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen.
  • Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
  • Intussen wortels schillen en fijn raspen.
  • Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen.
  • Pizza's met wortelrauwkost serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pizza / Vis / Zalm / Zeevruchten
Land van herkomst Italië