Zalm-Garnaalsalade met Cocktailsaus

Een verse zalm-garnaalsalade geserveerd in een kleine kom, met dunne reepjes gerookte zalm, grijze garnalen, fijngehakte ijsbergsla, blokjes tomaat en hardgekookt ei. Licht besprenkeld met romige cocktailsaus en een vleugje peper, geplaatst in een gezellige vintage keuken met pastelkleuren en retro-accenten, verlicht door zacht natuurlijk licht.

Zalm-Garnaalsalade met Cocktailsaus

Een frisse en smakelijke zalm-garnaalsalade met een romige cocktailsaus, perfect als voorgerecht of lichte maaltijd.
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 250 g gerookte zalm
  • 250 g grijze garnalen
  • IJsbergsla
  • 3 tomaten
  • 3 hardgekookte eieren
  • Cocktailsaus
  • Peper

Instructies

  • Snijd de gerookte zalm in dunne reepjes.
  • Hak de ijsbergsla fijn.
  • Snijd de tomaten en hardgekookte eieren in kleine blokjes.
  • Meng alle ingrediënten in een grote kom, inclusief de cocktailsaus en een snufje peper.
  • Verdeel de salade over kleine kommetjes en serveer.

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze heerlijke zalm-garnaalsalade kan zowel als voorgerecht of als smakelijke snack worden geserveerd_
Wijnadvies:
Serveer de salade met een frisse witte wijn, bijvoorbeeld een Sauvignon Blanc of een droge Chardonnay, voor een perfecte balans.

Voedingswaarden

Calories: 250 kcal | koolhydraten: 12 g | Protein: 22 g | Vet: 15 g | Zout: 1 g | Sugar: 3 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Voorgerechten / Zalm / Zeevruchten
Land van herkomst België
Jaargetijde: Lente
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Pescatarian