Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Rijsttaart van Worldcook.net
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
bakvorm
mixer
over
Ingrediënten
▢
150
Gram
Paprijst
▢
¾
Liter
Melk
▢
100
Gram
Suiker
▢
½
Theelepel
Kaneel
▢
50
Gram
Pijnboompitten
▢
50
Gram
Pistachenoten
▢
50
Gram
Gekonfijte Sinaasappelschilletjes
▢
2
Eieren
Gesplitst
Instructies
Kook de rijst in de melk gedurende 45 minuten.
Roer de suiker erdoor, de kaneel, de pijnboompitten, de pistachenoten, de sinaasappelschillen en de eidooiers.
Klop de eiwitten stijf en schep deze door de rijst.
Giet de rijstepap in een ingevette bakvorm en bak de taart een half uur op 200°c
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Dessert - Nagerecht
/
Rijst
/
Taart
Land van herkomst
Marokko