Rijsttaart

Rijsttaart van Worldcook.net

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 Gram Paprijst
  • ¾ Liter Melk
  • 100 Gram Suiker
  • ½ Theelepel Kaneel
  • 50 Gram Pijnboompitten
  • 50 Gram Pistachenoten
  • 50 Gram Gekonfijte Sinaasappelschilletjes
  • 2 Eieren Gesplitst

Instructies

  • Kook de rijst in de melk gedurende 45 minuten.
  • Roer de suiker erdoor, de kaneel, de pijnboompitten, de pistachenoten, de sinaasappelschillen en de eidooiers.
  • Klop de eiwitten stijf en schep deze door de rijst.
  • Giet de rijstepap in een ingevette bakvorm en bak de taart een half uur op 200°c
————————————————————————————————–
Recept categorieën Nagerecht / Rijst / Taart
Land van herkomst Marokko