Aperitiefglaasjes met appel en grijze garnalen

Porties: 12 aperitiefglaasjes
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram grijze garnalen
  • 3 eetlepels zure room
  • 2 appels jonagold
  • 1 koffielepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels dille
  • peper
  • zout

Instructies

  • Meng de garnalen met de zure room en de kerriepoeder
  • Kruid met peper en zout
  • Rasp de appelen fijn en meng er het citroensap onder
  • Snipper 2 eetlepels dille fijn
  • Verdeel de geraspte appel over de aperitiefglaasjes
  • Strooi er fijngesnipperde dille over
  • Vul aan met het garnalen mengsel
  • Werk af met een takje dille
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst België