Lepelhapje met gekookte ham en feta

      Reacties uitgeschakeld voor Lepelhapje met gekookte ham en feta

Lepelhapje met gekookte ham en feta

Categorie Amuse
Keuken België
porties 12 lepeltjes
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in

  • 4 sneetjes gekookte ham
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel fijngesnipperde basilicum
  • 1 eetlepel citroensap
  • 50 gr. Fetakaas
  • peper
  • zout

Hoe maak ik het klaar

  • Snij 4 sneetjes gekookte ham in de lengte in 3 stroken
  • Rol de strookjes tot een nestje en schik op een aperitieflepel
  • Snij 2 gepelde en ontpitte tomaten in kleine blokjes
  • Meng met de olijfolie, citroensap en de verkruimelde fetakaas
  • Kruid met peper en zout en meng er de fijngesnipperde basilicum onder
  • Vul de ham nestjes met dit mengsel