Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 2 croissants
- 1 doosje rucolacress
- 2 eetlepel(s) cognac of vieux
- 1 theelepel vloeibare honing
- 2 eetlepel(s) crème fraîche
- ½ eetlepel(s) tomatenpuree
- 1 pakje gerookte eendenborstplakjes ca. 125 g
- 1 eetlepel groene peperkorrels
Instructies
- Croissants elk in vier schuine plakken snijden.
- Rucolacress van bedje knippen.
- In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken.
- Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren.
- Op smaak brengen met zout.
- Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren.
- Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen.
- Pepersaus erop scheppen.
- Direct serveren.