Croissanttoast met Madagaskar eend

snel te maken
Porties: 8 stuks
Total time 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 croissants
  • 1 doosje rucolacress
  • 2 eetlepel(s) cognac of vieux
  • 1 theelepel vloeibare honing
  • 2 eetlepel(s) crème fraîche
  • ½ eetlepel(s) tomatenpuree
  • 1 pakje gerookte eendenborstplakjes ca. 125 g
  • 1 eetlepel groene peperkorrels

Instructies

  • Croissants elk in vier schuine plakken snijden.
  • Rucolacress van bedje knippen.
  • In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken.
  • Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren.
  • Op smaak brengen met zout.
  • Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren.
  • Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen.
  • Pepersaus erop scheppen.
  • Direct serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Amuse / Eend / Gevogelte
Land van herkomst Frankrijk