Amuse van gemarineerde zalm
Barbecue Beef Teriyaki met Gele Rijst en Paksoi
Biefstuk Teriyaki met Champignons en Peultjes
Biefstuk- en sjalotrolletjes
Curry udon (nooolesoep met kerrie)
Custard met garnalen, shii-take en kip
Garnalen en Sushirijst in Slabladwraps
Garnalencocktail met een Japanse Twist
Garnalenvlinders met hete komkommersaus
Gefrituurde tofu met bonen
Gegrilde Gamba’s met Wasabipuree
Gegrilde Teriyaki Vispakketjes met Rijstsalade
Gekarameliseerde Chickenwings van de BBQ
Gemarineerde Kipfilet in Aziatische Sojasaus
Gemarineerde lendebiefstuk
Gepocheerde Tilapiafilet met Knapperige Wasabikorst
Geroosterde biefstuk met groenten
Gestoofde varkensvlees- en groentestoofpot
Gestoomde Kabeljauw met Frisse Limoen en Sesam
Gouden Tofu-Bites met Pittige Zoete Chilisaus
Griezelige Halloween Pokébowl
Haring in citroenmarinade
Japans Soepje met Kip en Mihoen
Japanse Biefstuk met Gemengde Groenten en Snelkookrijst
Japanse Bouillonfondue met Kip, Vis en Groenten
Japanse burger met wasabimayo
Japanse Kipgehaktballetjes
Japanse Kipsaté met Paksoi en Snelkookrijst
Japanse kipspiesjes met pruimen
Japanse kipspiesjes met sesamzaad
Japanse Miso-Udon Fondue met Geroosterde Sesamzaadjes
Japanse noedelsalade met teriyaki quorn en lente-ui
Japanse nori omeletrolletjes
Japanse roergebakken asperges en lamsvlees
Japanse rosbief met wasabimarinade
Japanse rundvleessalade met scherpe pepersaus
Japanse salade met varkensvlees, peren en pijnnoten
Japanse soep met eidraadjes en peultjes
Japanse varkensbiefstukken
Japanse wokschotel met tofu
Kipfilethaasjes Teriyaki met champignons en wokgroente
Kipgehaktspiesjes met gember en koriander
Kipkroketten van Astrid Veltman v3
Kippenlevers met komkommer
Kippenlevertjes uit Japan
Knapperige Asperge Tempura met Sojadipsaus
Knapperige Japanse Groentetempura met Verfrissende Sojadip
Miesoep met wakamé en garnalen
Miso-noedelsoep met scampi