Gevulde paprika met geitenkaas

AllerHande januari 2002
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g aardappels
  • 2 rode paprika’s
  • 3 bosuitjes
  • 8 zwarte olijven zonder pit
  • 100 g geitenkaas zachte
  • 1 bakje tapenade van gedroogde tomaatjes 100 g

Instructies

  • Aardappels schillen en in blokjes snijden.
  • In magnetronschaal aardappelblokjes met ½ dl water afgedekt in magnetron in ca. 2 minuten op vol vermogen (800 Watt) beetgaar laten worden.
  • Afgedekt ca. 2 minuten laten staan.
  • Paprika’s wassen, in lengte halveren en zaadlijsten verwijderen.
  • Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van 1 cm snijden.
  • Olijven in vieren snijden. Aardappels afgieten en bosui, olijven, tapenade (2 eetlepels achterhouden) en geitenkaas (in stukjes) erdoor scheppen.
  • Paprika’s opvullen met mengsel en in magnetronschaal zetten.
  • Door rest van tapenade 150 ml water roeren en op bodem van schaal schenken.
  • In magnetron paprika’s in ca. 8 minuten op vol vermogen gaar laten worden.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hapjes / Warme hapjes
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch