Gerookte forel met aardappelkoekjesi en rode biet

Gerookte forel met aardappelkoekjesi en rode biet

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediƫnten

  • 2 pakjes gerookte forelfilet
  • 1 potje rode bietjes
  • 2 uien grof gesneden
  • oregano
  • 4 grote aardappels geschild
  • olie
  • zout
  • peper

Instructies

  • Rasp de aardappelen.
  • Verhit in een koekenpan een flinke scheut olie.
  • Maak met 2 eetlepels bolletjes van de aardappelen.
  • Doe deze in de koekenpan en druk ze wat plat.
  • Keer de koekjes pas om wanneer de onderkant stevig is.
  • Aan beide kanten ca. 4 minuten goudbruin bakken.
  • Verwarm in een andere pan wat olie en bak daar de uien zachtjes.
  • Haal ze uit de pan en strooi er wat zout, peper en oregano over.
  • Leg op een bord wat bietjes, daar de uien over.
  • Leg daar de forel over.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met de aardappelkoekjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------