Elegante buideltjes van crêpes gevuld met gerookte zalm en paling, samengebonden met dunne preireepjes, geserveerd met een romige gember-citroensaus. Het gerecht is gepresenteerd op een wit bord in een vintage keuken met lichte pastelkleuren en retro decor.

Buideltjes met Gerookte Zalm en Paling in Gember-Citroensaus

Porties: 4
(plus 2 uur rusttijd voor het beslag) 40 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies
Serveer bij dit gerecht een frisse Sauvignon Blanc of een Chardonnay, die de smaken van de gerookte zalm en paling perfect aanvult.

Voedingswaarden

Calories: 250 kcal | koolhydraten: 12 g | Protein: 18 g | Vet: 15 g | Zout: 400 mg | Sugar: 2 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis / Voorgerechten / Zalm
Land van herkomst Internationaal
Extra aanwijzing Lente / Zomer
Feestdagen etc Kerst