Wildbouillon met bosui
Aller Hande 1996
Equipment
- keukenpapier
Ingrediënten
Instructies
- VoorBereiden
- Biefstukjes droogdeppen met keukenpapier.
- In koekenpan boter verhitten.
- Biefstukjes op hoog vuur in ca. 2 minuten gaar bakken, halverwege keren.
- Op laag vuur afgedekt ca. 3 minuten laten nagaren.
- Biefstukjes uit de pan nemen, laten afkoelen en in kleine stukjes snijden.
- Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
- Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Bereiden:
- In pan fond met 7 1/2 dl water aan de kook brengen.
- Sherry toevoegen.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Biefstuk en bosui erdoor roeren en afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten koken.
- Bouillon overdoen in acht soepborden.
- Croûtons apart erbij serveren.