Romige Balsamicodressing met Overjarige Kaas
Equipment
- kommetje
Ingrediënten
Instructies
- Snijd de korstjes van de kaas en breek de kaas vervolgens in reepjes.
- Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in kleine ringetjes.
- Hak de kappertjes fijn.
- Meng in een kommetje de balsamicoazijn en olijfolie tot een dressing.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Voeg de bosuitjes en kappertjes toe aan de dressing en meng goed.
- Verdeel de dressing over de salade.
- Strooi vlak voor het serveren de kaas over de salade.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze romige balsamicodressing met overjarige kaas past goed bij een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir of een frisse witte wijn zoals een Chardonnay.Voedingswaarden
Calories: 170 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 4 g | Vet: 17 g | Zout: 0.6 mg