Tortillahoorntjes met pittig gehakt
Porties: 4 personen
Equipment
- borrelglaasjes
Ingrediënten
- 250 g gehakt half-om-half
- 1 tl tacokruiden
- mespunt kaneel
- 1 kleine vleestomaat in kleine stukjes
- 4 bloemtortilla's of wraps (20 cm)
- 1 avocado
- 8 takjes koriander
Instructies
- Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag en bak het gehakt rul.
- Voeg tijdens het bakken de tacokruiden, kaneel en naar smaak zout en peper toe. Roer de stukjes tomaat erdoor en stoof het gehakt zachtjes 5 minuten.
- Verwarm intussen de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd ze doormidden.
- Draai elke halve tortilla tot een hoorntje en zet hem in een borrelglaasje.
- Schil de avocado, verwijder de pit en snijd de avocadohelften elk in 8 plakjes.
- Knip de takjes koriander in stukjes.
- Schep het gehakt in de hoorntjes, steek er 2 plakjes avocado in en garneer met een takje koriander. Serveer direct.
Notities
Ook lekker als hapje voor 8 personen.