Kruidige Pompoensoep met Kerrie en Ketjap
Deze kruidige pompoensoep met kerrie en een vleugje ketjap manis is een verrassende mix van oosterse warmte en klassieke herfstsmaken. De zachte pompoen, geurige kruiden en een scheut slagroom zorgen voor een romig comfortgerecht dat perfect past bij koude dagen.
Voorbereidingstijd15 minuten min
Bereidingstijd30 minuten min
Servings: 3
Calories: 240kcal
Author: Cor Kevenaar
Cost: €3,50 per persoon
- 1 pompoen geschild en in blokjes gesneden
- 1 ui fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook geperst
- 1 winterpeen geraspt
- 1 groentebouillonblokje
- 1 theelepel kerriepoeder
- Versgemalen peper naar smaak
- 1 laurierblad
- 3 kruidnagels
- 1 eetlepel ketjap manis
- Verse peterselie fijngehakt
- 1 scheut slagroom
Fruit de ui en knoflook kort aan in een beetje olie.
Voeg de kerriepoeder toe en roer goed door.
Doe vervolgens de pompoenblokjes erbij en bak ze enkele minuten mee zodat de smaak zich kan ontwikkelen.
Voeg daarna het water, bouillonblokje, geraspte wortel, peper, laurierblad, kruidnagels, ketjap en gehakte peterselie toe.
Laat de soep 20 tot 30 minuten zachtjes koken.
Verwijder de laurier en de kruidnagels.
Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde, romige structuur.
Roer van het vuur af een scheut slagroom door de soep voor een extra zachte smaak.
Garneer met verse peterselie bij het serveren.
Serveertip:
Serveer deze pompoensoep met een snufje paprikapoeder of geroosterde pompoenpitten bovenop voor extra smaak en textuur.
Wijnadvies:
Een glas Riesling is de ideale partner voor deze soep. De frisse, lichtzoete tonen van de wijn vormen een mooi contrast met de kruidige en hartige smaken van de pompoen en ketjap.
Calories: 240kcal | koolhydraten: 27g | Protein: 5g | Vet: 10g | Zout: 1.2g | Sugar: 7g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Romige Pompoensoep met Bieslook en Croûtons
Deze romige pompoensoep is pure herfst in een kom. Zachte pompoen, kruidige ui en knoflook, een vleugje nootmuskaat en frisse citroenschil vormen samen een zijdezachte soep die warmte en comfort brengt op koude dagen. Perfect met knapperige croûtons en een snuf bieslook.
Voorbereidingstijd20 minuten min
Bereidingstijd30 minuten min
Servings: 4
Calories: 190kcal
Author: Cor Klaar
Cost: €3,50 per persoon
- 1 kg pompoen schoongemaakt en in blokjes
- 3 uien fijngesnipperd
- 2 teentjes knoflook fijngesneden
- 2 el kruidenboter
- 1½ l kruidenbouillon
- 1 tl geraspte citroenschil
- Nootmuskaat
- Versgemalen peper
- Croûtons
- Bieslook fijngeknipt
Maak de pompoen schoon, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Snipper de uien en knoflook fijn.
Verhit de kruidenboter in een ruime pan en fruit de ui en knoflook tot ze goudgeel zijn.
Voeg de pompoen toe en bak deze vijf minuten mee.
Schenk de bouillon erbij, breng op smaak met nootmuskaat en peper, en laat het geheel dertig minuten zacht koken tot de pompoen gaar is.
Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde massa.
Voeg indien nodig wat extra water toe om de gewenste dikte te bereiken.
Roer de citroenschil erdoor en serveer de soep met croûtons en fijngeknipte bieslook voor extra pit en textuur.
Serveertip:
Serveer met een scheutje kokosroom of een klontje roomboter voor extra romigheid. Lekker met een sneetje volkorenbrood met kruidenboter.
Wijnadvies:
Probeer een glas Chardonnay. De zachte, romige tonen van deze wijn versterken de fluwelige structuur van de soep.
Calories: 190kcal | koolhydraten: 24g | Protein: 4g | Vet: 8g | Zout: 1.2g | Sugar: 6g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Geroosterde Pompoensoep met Bleekselderij en Room
Geroosterde pompoensoep met bleekselderij en room is het perfecte herfstgerecht: vol, romig en verwarmend. De geroosterde pompoen geeft deze soep een diepe, nootachtige smaak die perfect combineert met de frisse bleekselderij en zachte room.
Voorbereidingstijd20 minuten min
Bereidingstijd1 uur uur 20 minuten min
Servings: 4
Calories: 210kcal
Author: Cor Klaar
Cost: €3,80 per persoon
- 1 pompoen ca. 1 kg
- 2 stelen bleekselderij fijngesneden
- 1 ui gehakt
- 2 el boter
- 1 pot gevogeltefond of groentebouillon voor vegetarische variant
- 1 dl culinaire room of 1 dl slagroom + 1 el maïzena
- Nootmuskaat
- Peper uit de molen
- Zout
- Olijfolie om in te vetten
- Pompoenpitten geroosterd, voor garnering
Verwarm de oven voor op 180°C.
Vet de pompoen in met wat olie en leg hem in een ovenschaal.
Rooster de pompoen één uur tot het vruchtvlees zacht is.
Halveer de pompoen, verwijder de zaden en schep het vruchtvlees eruit.
Spoel de zaden schoon en rooster ze twintig minuten op de bakplaat tot ze knapperig zijn.
Verhit de boter in een pan en smoor het pompoenvruchtvlees samen met de bleekselderij en ui.
Pureer dit mengsel met een staafmixer tot een glad geheel.
Voeg de gevogeltefond (of bouillon) toe met een gelijke hoeveelheid water en breng aan de kook.
Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Voeg de room toe en roer goed door.
Schep de soep in kommen en garneer met geroosterde pitten en fijngesneden bleekselderij.
Serveertip:
Serveer deze geroosterde pompoensoep met een snufje nootmuskaat en een scheutje extra room voor een luxueuze afwerking.
Wijnadvies:
Combineer deze pompoensoep met room met een glas Chardonnay. De zachte tonen van vanille en eiken in deze wijn versterken de geroosterde smaken van de pompoen en sluiten perfect aan bij de romige textuur. Voor wie liever rood drinkt, is een lichte Pinot Noir ook een verrassend elegante combinatie. Serveer het geheel met een knapperig stokbroodje om de laatste druppels soep niet verloren te laten gaan.
Calories: 210kcal | koolhydraten: 20g | Protein: 4g | Vet: 12g | Zout: 1.1g | Sugar: 6g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Romige Gevulde Tomaten met Geitenkaas en Kruidig Gehakt
Gevulde tomaten krijgen een smaakvolle upgrade met een romige mix van geitenkaas en gekruid gehakt, geserveerd met pasta en frisse salade
Voorbereidingstijd15 minuten min
Bereidingstijd25 minuten min
Land van herkomst: Italië Jaargetijde:: Alle Jaargetijden
Servings: 2
Calories: 610kcal
Author: Cor Kevenaar
Cost: €5,25 per persoon
- ½ potje basilicumsaus
- 1 zakje gemengde sla
- 150 g spaghetti of andere pasta
- 2 theelepels Italiaanse keukenkruiden
- 200 g rundergehakt
- 25 g boter
- 4 tomaten
- 75 g geitenkaas
- Peper naar smaak
- Slasaus
- Zout naar smaak
Verwarm de oven voor op 225°C.
Breng een pan met ruim water en wat zout aan de kook.
Was de tomaten, snijd de kapjes eraf en hol ze met een theelepel uit.
Doe het gehakt in een kom, verkruimel de geitenkaas erboven, voeg zout, peper en Italiaanse kruiden toe en meng alles goed.
Vul de tomaten royaal met dit mengsel en zet ze in een ovenschaal.
Plaats de schaal in het midden van de oven en bak de tomaten in circa 20 minuten gaar.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en roer er de basilicumsaus en boter doorheen.
Verdeel de gemengde sla in een kom, sprenkel er slasaus over en serveer alles samen op één bord.
Serveertip:
Serveer de gevulde tomaten met extra verse basilicum of pijnboompitten voor een Italiaans tintje.
Wijnadvies:
Een glas Chianti is de ideale partner voor dit gerecht. De lichte kruidigheid van de wijn sluit prachtig aan bij het gehakt, terwijl de romige geitenkaas en tomaten profiteren van de verfijnde zuren van deze Italiaanse klassieker.
Calories: 610kcal | koolhydraten: 46g | Protein: 34g | Vet: 32g | Zout: 1.6g | Sugar: 8g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Gevulde Courgettes met Gehakt en Mosterdsaus
Je courgettes zijn het beu om alleen maar als bijgerecht te dienen. Tijd voor de hoofdrol! Deze 'Farci de Courgettes' is een Mediterraanse klassieker die bewijst dat groente de ster van de show kan zijn, zeker als je ze volstopt met een sappige vulling van gekruid rundergehakt en frisse dille. Een comfortabele maaltijd die je direct naar een zonnige Franse bistro transporteert. Wees gerust, de courgettehelften zijn perfecte, eetbare bootjes voor deze smaakvolle lading. Dit is geen puinhoop, dit is gastronomie in een groen jasje!
Voorbereidingstijd20 minuten min
Bereidingstijd40 minuten min
Servings: 2
Calories: 420kcal
Author: Cor Kevenaar
Cost: € 6,50 per persoon
- 1 theelepel Bouillonpoeder
- Citroensap Naar smaak
- 200 ml Crème fraîche
- 2 Courgettes
- 2 eetlepels Dille diepvries
- 1 Ei
- 2 eetlepels Kappertjes
- 2 eetlepels Mosterd
- Peper Naar smaak
- 200 gram Rundergehakt
- Zout Naar smaak
Verwarm de oven voor op 200°C.
Was de courgettes grondig, halveer ze in de lengte en hol ze voorzichtig uit met een lepel.
Snijd het vruchtvlees van de courgettes in kleine stukjes.
Kook de uitgeholde courgettehelften gedurende ongeveer 5 minuten in een grote pan met ruim water en zout.
Giet ze daarna goed af en laat ze uitlekken.
Meng in een kom het rundergehakt, de eidooier, de mosterd, de fijngesneden courgettestukjes en 1 eetlepel van de dille door elkaar.
Breng dit rundergehaktmengsel vervolgens op smaak met zout en peper.
Vul de halve courgettes met het gehaktmengsel en leg ze in een wijde ovenschaal.
Los het bouillonpoeder op in 1 deciliter heet water en schenk de bouillon bij de gevulde courgettes in de ovenschaal.
Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de courgettes in het midden van de oven in ongeveer 40 minuten gaar worden.
Roer voor de saus de crème fraîche, de rest van de dille en de kappertjes door elkaar.
Breng de saus op smaak met een beetje zout en citroensap naar smaak.
Serveer de saus door deze over de courgettes te schenken vlak voor het opdienen.
Serveertip:
Serveer dit Franse hoofdgerecht met een knapperig, vers gebakken stokbrood om de heerlijke bouillon en de romige dillesaus op te deppen. Een frisse, groene salade met een lichte vinaigrette biedt een welkome balans tegen de hartige rundergehaktvulling.
Wijnadvies:
Bij zo’n zonnig Frans gerecht gevuld met kruidig rundergehakt en de frisheid van dille en kappertjes, moet de wijn wel karakter hebben, maar niet te zwaar op de hand zijn. Je wilt geen wijn die de courgette overschreeuwt, maar er een vrolijk duet mee aangaat. En laten we eerlijk zijn, een gerecht dat eruitziet als een groene boot vol schatten verdient een wijn met een even avontuurlijke geest! Ga daarom voor een licht gekoelde, aromatische witte wijn, zoals een Gewürztraminer. Zijn kruidige, lichtzoete en roosachtige tonen zijn net zo verrassend als het moment dat je ontdekt dat je courgettes eigenlijk heel erg lekker vindt. Dit is de perfecte partner om deze 'puinhoop' van smaak te bestrijden.
Calories: 420kcal | koolhydraten: 15g | Protein: 25g | Vet: 29g | Zout: 1.2g | Sugar: 8g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Romige Lasagne met Spinazie en Gehakt
Een heerlijk lasagne met spinazie recept voor de hele familie! Deze gehakt spinazie lasagne is de perfecte combinatie van hartig gehakt, verse spinazie en een romige saus. Het is een klassiek vleesgerecht hoofdgerecht dat eenvoudig te bereiden is en garant staat voor een smakelijke avond.
Voorbereidingstijd20 minuten min
Bereidingstijd30 minuten min
Land van herkomst: Italië Jaargetijde:: Alle Jaargetijden
Servings: 4
Calories: 850kcal
Author: Cor Kevenaar
Cost: € 4,00 (indicatie)
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de lasagnevellen zo nodig voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Spoel de spinazie af, kook hem kort en laat de groente daarna zeer goed uitlekken en fijn hakken.
Bak het gehakt rul in een pan en breng het op smaak met zout, peper, knoflook en oregano.
Meng het gehakt met de uitgelekte spinazie.
Verdeel een schepje béchamelsaus over de bodem van een ovenschaal.
Leg er een lasagnevel op en bedek dit met een laagje van het gehakt-spinaziemengsel.
Herhaal deze lagen tot de schaal is gevuld.
Bestrooi de bovenste laag van de ovenschotel lasagne met de geraspte kaas.
Zet de schaal in de voorverwarmde oven en bak het gerecht in ongeveer 30 minuten goudbruin.
Serveer de romige lasagne direct.
Serveertip
Serveer deze heerlijke lasagne met een frisse salade. Een eenvoudige salade van rucola, cherrytomaten en een lichte vinaigrette vormt een perfect contrast met de rijke smaken van het gerecht.
Wijnadvies
Bij deze klassieke lasagne past een Italiaanse rode wijn met een zacht karakter, zoals een Merlot of een Chianti. Deze wijnen vullen de rijke smaken van het gehakt, de kaas en de spinazie goed aan.
Calories: 850kcal | koolhydraten: 60g | Protein: 45g | Vet: 45g | Zout: 1.8g | Sugar: 8g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Rijke Spinazie met Gehaktballetjes in Romige Citroensaus
Geniet van dit spinazie met gehaktballetjes en citroensaus recept. Een heerlijke combinatie van hartige balletjes met verse spinazie in een smaakvolle, romige saus. Dit vleesgerecht met saus is een complete maaltijd voor de hele familie en laat de klassieke smaken mooi samenkomen.
Voorbereidingstijd15 minuten min
Bereidingstijd25 minuten min
Servings: 2
Calories: 650kcal
Author: Cor Kevenaar
Cost: € 4,50 (indicatie)
- 2 beschuit
- 15 g bloem
- 40 g boter
- 1 bouillonblokje
- 1 citroen
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eieren
- 400 g gehakt
- nootmuskaat
- peper
- 4 eetlepels room
- 1 theelepel suiker
- 750 g spinazie
- 1 ui
- 1 dl witte wijn
- zout
Meng in een kom het gehakt met de fijngewreven beschuit, 1 ei, zout, peper en nootmuskaat.
Vorm hier kleine gehaktballetjes van.
Was de spinazie zorgvuldig en laat de groente goed uitlekken.
Snipper de ui.
Verhit de helft van de boter in een pan en schroei de gehaktballetjes hierin snel rondom dicht.
Haal de balletjes uit de pan.
Laat de gesnipperde ui in het braadvet glazig worden.
Roer de spinazie hierdoor en laat die afgedekt slinken.
Breng de spinazie op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
Schep de gehaktballetjes door de spinazie en laat het geheel nog 10 minuten stoven.
Smelt de rest van de boter in een aparte pan met de bloem.
Voeg hier al roerend geleidelijk de wijn en de bouillon aan toe.
Breng de saus aan de kook en breng op smaak met het citroensap, de room, zout, peper, de geraspte citroen en de suiker.
Klop van het vuur af de eidooier door de saus.
Neem de spinazie met de gehaktballetjes met spinazie met een schuimspaan uit de pan.
Serveer het gerecht met de warme citroensaus.
Serveertip
Dit complete gerecht is heerlijk met gekookte aardappelen of rijst om de romige citroensaus op te vangen. De smaken van de spinazie en de gehaktballetjes komen perfect tot hun recht.
Wijnadvies
De rijke en frisse smaken van dit gerecht vragen om een bijpassende wijn. Een droge Riesling met zijn hoge zuurgraad is een uitstekende keuze. Ook een Sauvignon Blanc met zijn citrusaroma's complementeert de romige citroensaus perfect.
Calories: 650kcal | koolhydraten: 25g | Protein: 30g | Vet: 45g | Zout: 1.5g | Sugar: 3g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Gehaktballetjes in een Portugese wortelsaus
Sappige gehaktballetjes met een lichtzoete saus van winterwortel, sinaasappel, gember en ui. Een onverwachte smaakcombinatie voor een uniek en smaakvol gerecht.
Voorbereidingstijd15 minuten min
Bereidingstijd30 minuten min
Land van herkomst: Portugal Jaargetijde:: Alle Jaargetijden
Servings: 4
Calories: 436kcal
Author: Cor Kevenaar
- 3 eetlepels bloem
- 1 ei
- 400 gram gehakt
- 1 eetlepel gember
- 6 blaadjes munt
- 3 eetlepels olie
- 4 eetlepels paneermeel
- 2 dl pastasaus
- peper & zout
- ½ dl sinaasappelsap
- 1 grote rode ui
- ½ dl water
- 200 gram winterwortel in stukjes
Doe het water, het sinaasappelsap, de wortel, 1 eetlepel ui en de gember in een pan en kook de wortel in ± 25 minuten gaar.
Hak de munt fijn.
Meng in een kom het gehakt, de rest van de ui, 3/4 deel van de gehakte munt, het ei, het paneermeel, zout en peper door elkaar.
Vorm hiervan 24 balletjes.
Druk ze een beetje plat en rol ze door de bloem.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in ± 10 minuten rondom lichtbruin en gaar.
Prak intussen de wortel met het kookvocht fijn, verwarm de pastasaus en roer het wortelmengsel en de rest van de munt erdoor.
Breng op smaak met zout.
Doe de gehaktballetjes in een schaal en schenk de saus erover.
Serveertip
Lekker met gekookte rijst, gebakken aardappelen of een stukje vers brood om in de saus te dopen.
Wijnadvies
Een fruitige rode wijn, zoals een Portugese Vinho Regional of een lichte rosé.
Calories: 436kcal | koolhydraten: 16g | Protein: 21g | Vet: 29g | Zout: 1g | Sugar: 10g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Provençaalse gehaktballetjes met aubergine en cocktailworstjes
Een smaakvol Provençaals gerecht met gehaktballetjes in een rijke tomatensaus met aubergine en ui. Dit gerecht is verrassend lekker en zet je zo op tafel.
Voorbereidingstijd15 minuten min
Bereidingstijd25 minuten min
Servings: 4
Calories: 345kcal
Author: Cor Kevenaar
- 1 aubergine in stukjes
- 1 blikje cocktailworstjes
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 ei
- 400 gram gehakt
- 1 teentje knoflook
- 1 dl melk
- 4 eetlepels olijfolie
- peper
- 1 runderbouillon
- suiker
- 1 blik tomaat ± 400 gr
- 1 gesnipperde ui
- ½ liter water
- 2 sneetjes witbrood zonder korst
- zout
Schenk de melk over het witbrood.
Doe het gehakt, het ei, het chilipoeder, zout en peper in een kom.
Knijp het brood uit en voeg het aan het gehakt toe.
Meng alles door elkaar en vorm er kleine balletjes van.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de aubergine en de ui zachtjes ± 5 minuten.
Pers de knoflook erboven uit en voeg de tomaten met het vocht toe.
Laat dit, onder af en toe roeren, met het deksel op de pan ± 10 minuten zachtjes koken.
Breng intussen in een andere pan ½ liter water met het bouillontablet aan de kook.
Voeg de gehaktballetjes toe en kook ze in ± 5 minuten zachtjes gaar.
Verwarm de cocktailworstjes volgens de gebruiksaanwijzing.
Breng de tomatensaus op smaak met zout, peper en suiker en schep de gehaktballetjes en de worstjes erdoor.
Serveertip
Lekker met pasta, rijst of couscous.
Wijnadvies
Een soepele rode wijn uit de Provence, zoals een Bandol of een lichte rosé.
Calories: 345kcal | koolhydraten: 12g | Protein: 18g | Vet: 24g | Zout: 1.5g | Sugar: 4g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46
Gevulde Gehaktballetjes met Paddestoelhart
Vergeet de saaie gehaktbal! Dit klassieke Nederlandse gerecht is een 'balletje-balletje' van verrassing, met een perfect gegaarde gehaktmantel die een geheim herbergt: een hart van gesmolten paddenstoelen en ui. Dit is comfort food op zijn zondagsbest, maar dan klaar in een uurtje. Het is zo rijk en smaakvol dat u direct een frisse stamppot ernaast wilt serveren om de traditie in ere te houden. Een culinaire knuffel in de vorm van een perfect gevulde bal!
Voorbereidingstijd20 minuten min
Bereidingstijd30 minuten min
Land van herkomst: Nederland Jaargetijde:: Alle Jaargetijden
Servings: 4
Calories: 380kcal
Author: Cor Klaar
Cost: € 5,50 per portie (schatting)
- 2 sneetjes Brood zonder korst
- 1 el Boter voor vulling
- 40 g Boter voor bakken balletjes
- 3 el Bloem Geschat
- 250 g niet te kleine Champignons
- ½ tl Citroensap Geschat
- 1 stuk Ei
- 500 g Rundvleesgehakt
- 3 el Melk Geschat
- 1 stuk Ui
- 1 dl Water of bouillon Geschat
- Zout en peper Naar smaak
Maak de champignons schoon, was ze en draai van 6 champignons de steeltjes uit de hoedjes.
Hak deze steeltjes fijn en bak ze samen met de gehakte ui in 1 eetlepel boter bruin.
Haal de pan van het vuur en laat het ui-steeltjesmengsel afkoelen.
Kook de hoedjes van de champignons in ruim water met citroensap ± 5 minuten.
Haal de hoedjes met een schuimspaan uit de pan, laat ze uitlekken en afkoelen.
Vul de champignonhoedjes met het afgekoelde ui-steeltjesmengsel.
Bak de overige in stukjes gesneden champignons in wat boter.
Meng zout, peper, het in melk geweekte en uitgeknepen brood, het ei en de gebakken champignons door het gehakt.
Verdeel het gehakt in 6 porties.
Druk in ieder portie gehakt een gevulde champignonhoedje en vorm er met nat gemaakte handen balletjes van.
Wentel de balletjes door de bloem.
Bak de balletjes in ± 20 minuten in 40 gram boter aan alle kanten knapperig bruin en gaar.
Haal de balletjes uit de pan en leg ze op een schotel.
Doe wat water of bouillon bij het bakvet en geef de jus er apart bij.
Serveertip:
Serveer de gehaktballetjes met een romige stamppot (zoals hutspot of een stamppot met rucola) of gekookte aardappelen. De jus is heerlijk over de aardappelen. Maak het af met een frisse, groene salade.
Wijnadvies:
Bij een klassiek, hartig Nederlands gerecht met een diepe smaak van gebakken vlees, jus en aardse paddenstoelen hebben we een wijn nodig die net zo knus en betrouwbaar is als een oude, wollen trui. U zit goed met een soepele, medium-bodied rode wijn. De vlezige smaken en de jus vragen om een fruitige, maar gestructureerde begeleider. Ga voor een vriendelijke Merlot, die met zijn zachte tannines en kersenfruit perfect de smaak van de champignons oppikt. Of, kies voor een temperamentvolle Tempranillo; zijn kruidige karakter voegt een heerlijke diepte toe aan de jus. Hoe dan ook, zorg ervoor dat de wijn niet te koud is, want dat zou zonde zijn van de gezellige comfort food-vibe!
Calories: 380kcal | koolhydraten: 15g | Protein: 25g | Vet: 24g | Zout: 1g | Sugar: 1g
Receptenplein.nl
Home / pan / Pagina 46