Gepekelde Kip met Barbecuerub uit de Airfryer

Gepekelde Kip met Barbecuerub uit de Airfryer

Deze gepekelde kip met een zelfgemaakte barbecuerub is perfect voor een knapperig en sappig resultaat. Bereid hem eenvoudig in de airfryer voor een heerlijke maaltijd met een krokant vel en een sappige binnenkant!
(inclusief pekeltijd)4 uur 50 minuten
Recept categorieën: Airfryer, Barbecue, Hoofdgerechten, Kip
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Glutenvrij
Servings: 4
Calories: 450kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 1 kip van ongeveer 1 2 kilo
  • 1,2 liter water
  • 8 eetlepels zeezout
  • 6 eetlepels bruine basterdsuiker
  • 3 eetlepels bruine suiker voor rub
  • 1 eetlepel zout voor rub
  • 1 theelepel versgemalen peper
  • 1 eetlepel uienpoeder
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel gerookt paprikapoeder
  • Chilipoeder naar smaak

Instructies

Pekelen van de Kip:

  • Meet 1,2 liter water af.
  • Giet 200 ml water in een pan en voeg 8 eetlepels zeezout en 6 eetlepels bruine basterdsuiker toe.
  • Verwarm het water en roer totdat het zout en de suiker volledig zijn opgelost.
  • Giet dit watermengsel in een grote bak waar de kip in past.
  • Voeg de rest van het water toe en laat afkoelen.
  • Zodra het watermengsel koud is, plaats je de kip in de bak.
  • Dek af met aluminiumfolie en zet het geheel 4 uur in de koelkast om te pekelen.

Voorbereiden van de Barbecuerub:

  • Meng in een kom 3 eetlepels bruine suiker, 1 eetlepel zout, 1 theelepel versgemalen peper, 1 eetlepel uienpoeder, 1 eetlepel knoflookpoeder, en 1 theelepel gerookt paprikapoeder.
  • Voeg chilipoeder toe naar smaak als je van een pittige rub houdt.

Kip Voorbereiden:

  • Haal de kip uit de pekel en gooi de pekel weg.
  • Spoel de kip goed af onder de kraan en dep droog met keukenpapier.
  • Wrijf de kip royaal in met de barbecuerub, een eetlepel per keer, totdat de hele kip goed bedekt is.

Bereiden van de Kip in de Airfryer:

  • Verwarm de airfryer voor op 200 graden Celsius.
  • Plaats de kip in de airfryer en bak deze 20 minuten op 200 graden.
  • Verlaag de temperatuur naar 160 graden en bak de kip nog 14 minuten.
  • Draai de kip tweemaal om: één keer halverwege de eerste periode en één keer halverwege de tweede periode.
  • Dit zorgt ervoor dat het vel lekker krokant wordt.

Rusttijd:

  • Haal de kip uit de airfryer en wikkel hem in aluminiumfolie.
  • Laat de kip 10 minuten rusten op een warme plek.
  • Je kunt hiervoor een voorverwarmde oven gebruiken (150 graden, daarna uitgezet).
  • Na 10 minuten kun je de kip uitpakken en aansnijden.

Notities

Combineer deze kip met een volle rode wijn zoals een Merlot of een stevige Shiraz voor een perfecte smaakcombinatie.

Nutrition

Calories: 450kcal | koolhydraten: 8g | Protein: 40g | Vet: 28g | Zout: 3g | Sugar: 6g

Krokante Drumsticks met Frites uit de Airfryer

Krokante Drumsticks met Frites uit de Airfryer

Geniet van deze eenvoudige maar smakelijke maaltijd van krokante drumsticks en knapperige frites, allemaal bereid in de airfryer. De drumsticks worden heerlijk goudbruin gebakken, terwijl de frites een perfecte textuur krijgen. Een snelle en bevredigende maaltijd voor twee!
Bereidingstijd40 minuten
Recept categorieën: Airfryer, Hoofdgerechten, Kip
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Glutenvrij
Servings: 1
Calories: 550kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • Drumsticks kip
  • Friet frites
  • Zout naar smaak

Instructies

  • Verwarm de airfryer voor op 170 graden.
  • Leg de drumsticks in de airfryer zonder folie en bak ze gedurende 20-25 minuten, totdat ze goudbruin en gaar zijn.
  • Haal de drumsticks uit de airfryer en wikkel ze in aluminiumfolie om warm te houden.
  • Verhoog de temperatuur van de airfryer naar 180 graden.
  • Plaats de friet in de airfryer en bak ze gedurende 12-15 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid, totdat ze knapperig en goudbruin zijn.
  • Haal de drumsticks uit de folie en leg ze de laatste paar minuten bovenop de friet in de airfryer om ze weer op te warmen.
  • Serveer de krokante drumsticks met de knapperige frites en voeg zout naar smaak toe.

Notities

Combineer met een lichte, frisse witte wijn zoals een Chardonnay of een lichte rosé.

Nutrition

Calories: 550kcal | koolhydraten: 45g | Protein: 35g | Vet: 25g | Zout: 1.2g | Sugar: 2g

Airfryer Biefstuk Menu met Mierikswortel Aardappelpuree

Airfryer Biefstuk Menu met Mierikswortel Aardappelpuree

Dit heerlijke biefstukmenu uit de airfryer is perfect voor een diner voor twee. De biefstuk wordt geserveerd met een romige mierikswortel aardappelpuree en knapperige groenten. Het hele gerecht is snel en eenvoudig te bereiden, terwijl de airfryer zorgt voor perfect gegaarde biefstuk zonder smaakoverdracht. Een smaakvolle en elegante maaltijd!
Bereidingstijd30 minuten
Recept categorieën: Airfryer, Hoofdgerechten, Rundvlees
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Glutenvrij
Servings: 2
Calories: 450kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 2 aardappels
  • 2 biefstukken
  • 100 g champignons
  • 100 g suikerpeulen
  • 1 ei
  • 1 lepel olie bij voorkeur arachideolie
  • 1 theelepel mierikswortel
  • 1 ui
  • Melk naar smaak
  • Mespunt nootmuskaat
  • Peper en zout uit de molen

Instructies

  • Kook de aardappels gaar en maak er met de mierikswortel, melk, en nootmuskaat een romige aardappelpuree van.
  • Klop het ei door de puree en breng op smaak met zout en peper.
  • Doe de aardappelpuree in een spuitzak.
  • Verwarm de airfryer voor op 200 graden gedurende 4 minuten.
  • Snijd de champignons en de ui in halve ringen en doe ze samen met de suikerpeulen in een schaal.
  • Spray de biefstukken licht in met olie.
  • Spuit twee mooie rozetten van de aardappelpuree tegen de zijkant van de airfryer-bak.
  • Leg de biefstukken aan de andere kant van de bak en bak alles samen gedurende 7 minuten op 200 graden.
  • Haal de biefstukken uit de airfryer en laat ze rusten in aluminiumfolie.
  • Leg de groentenmengeling in de airfryer en plaats de biefstukken bovenop de groenten.
  • Bak het geheel nog eens 5 minuten op 200 graden in de airfryer.
  • Serveer de biefstukken mooi op een bord, leg de groenten ernaast en bestrooi met peper en zout uit de molen.

Notities

Serveer met een stevige rode wijn zoals een Cabernet Sauvignon of Merlot.

Nutrition

Calories: 450kcal | koolhydraten: 35g | Protein: 28g | Vet: 22g | Zout: 1.2g | Sugar: 4g

Caribisch Kruidige Kippendij uit de Airfryer

Caribisch Kruidige Kippendij uit de Airfryer

inclusief rusttijd1 uur
Recept categorieën: Airfryer, Hoofdgerechten, Kip
Land van herkomst: Caribean
Servings: 4
Calories: 350kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 1,5 kg kippendijfilets zonder vel
  • Zeezout en grof gemalen zwarte peper
  • 1 el gemalen korianderzaad
  • 1 el kaneel
  • 1 el cayennepeper
  • tl gemberpoeder
  • tl gemalen nootmuskaat
  • 3 el kokosolie gesmolten
  • Rijst erwten en chilisaus, voor het serveren

Instructies

  • Verwarm de conventionele oven voor op 150 °C.
  • Dep de kippendijfilets grondig droog met keukenpapier.
  • Leg ze op een grote bakplaat bekleed met extra keukenpapier om resterend vocht op te vangen.
  • Bestrooi beide kanten van de kip met zeezout en zwarte peper en laat 30 minuten rusten.
  • Meng in een kleine kom het gemalen korianderzaad, kaneel, cayennepeper, gemberpoeder en gemalen nootmuskaat.
  • Wrijf elk stuk kip in met dit specerijenmengsel en bestrijk beide kanten met gesmolten kokosolie.
  • Leg ongeveer 4 stukken kip in het mandje van de airfryer; ze mogen elkaar niet overlappen maar wel net raken.
  • Stel de airfryer in op 200 °C en de timer op 10 minuten.
  • Leg de gare kip vervolgens in een ovenschaal en dek goed af met aluminiumfolie.
  • Houd warm in de voorverwarmde oven terwijl je de rest van de kip in de airfryer bakt.
  • Serveer de kippendijen gloeiend heet met rijst, erwten en chilisaus.

Notities

Wijnadvies:

Deze kruidige Caribische kippendij past uitstekend bij een fruitige, verfrissende witte wijn zoals een Riesling of een Gewürztraminer.

Nutrition

Calories: 350kcal | koolhydraten: 3g | Protein: 40g | Vet: 20g | Zout: 1.5g | Sugar: 0g

Provencaalse Aardappelgratin

Provencaalse Aardappelgratin

Bereidingstijd1 uur 10 minuten
Recept categorieën: Bijgerecht, Hoofdgerechten, Ovenschotel
Land van herkomst: Frankrijk
Jaargetijde:: Herfst
Dieët: Vegetarisch
Feestdagen etc: Kerst
Servings: 4 personen
Calories: 320kcal
Author: Auteur onbekend

Equipment

Ingrediënten

  • 2 uien in ringen
  • 3 eetlepels olie
  • 400 g tomatenblokjes uit blik
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 1 theelepel basilicum
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 teentjes knoflook geperst
  • 1 kg aardappelen in dunne plakjes
  • 2 eetlepels fijngesneden peterselie
  • 100 g geraspte belegen kaas
  • 25 g boter

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Bak de uienringen in 3 eetlepels olie gedurende 5 minuten.
  • Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, basilicum, zout, peper en geperste knoflook toe.
  • Bak dit mengsel 5 minuten mee.
  • Leg de dunne plakjes aardappel in een ingevette ovenschaal.
  • Schenk het tomatenmengsel over de aardappelen.
  • Verdeel fijngesneden peterselie, geraspte belegen kaas en klontjes boter over het geheel.
  • Bak de gratin afgedekt met aluminiumfolie gedurende 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Verwijder de folie en bak nog eens 30 minuten totdat de bovenkant mooi goudbruin is.

Notities

Wijnadvies:

Een volle rode wijn zoals een Côtes du Rhône past goed bij de rijke smaken van deze aardappelgratin.

Nutrition

Calories: 320kcal | koolhydraten: 40g | Protein: 8g | Vet: 15g | Zout: 1.2g | Sugar: 6g

Staartstuk met Sperziebonen en Kumquats

Staartstuk met Sperziebonen en Kumquats

Bereidingstijd40 minuten
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Rundvlees
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Notenvrij
Feestdagen etc: Kerst
Servings: 4 personen
Calories: 500kcal
Author: Auteur onbekend

Equipment

Ingrediënten

  • 600 g rundvlees dikke lende
  • Peper naar smaak
  • 1 eetlepel olie
  • 3 dl vleesfond
  • 1 eetlepel sinaasappellikeur
  • Zout en peper naar smaak
  • 50 g boter
  • 350 g sperziebonen
  • 2 sjalotjes fijngesneden
  • 25 g boter
  • 1 rode ui in plakjes
  • 6 kumquats in plakjes

Instructies

  • Bestrooi het rundvlees met peper.
  • Verhit 1 eetlepel olie in een grote koekenpan en bak het vlees aan elke kant 6-8 minuten tot het medium-rare is.
  • Haal het vlees uit de pan, dek het af met aluminiumfolie en houd het warm.
  • Roer de aanbaksels in de pan los met 3 dl vleesfond en laat de saus tot de helft inkoken.
  • Voeg de sinaasappellikeur, zout en peper naar smaak toe.
  • Haal de pan van het vuur en klop er 50 g boter door tot de saus mooi gebonden is.
  • Kook de sperziebonen in een kookpan met ruim kokend water gedurende 10 minuten tot ze gaar zijn.
  • Giet af en zet apart.
  • Verhit 25 g boter in een koekenpan en bak de fijngesneden sjalotjes gedurende 5 minuten tot ze zacht zijn.
  • Voeg de plakjes rode ui en kumquats toe en bak nog eens 3 minuten.
  • Meng de sperziebonen door de sjalotten, rode ui en kumquats.
  • Serveer het rundvlees met de saus en de sperziebonenmix.

Notities

Wijnadvies:

Een stevige rode wijn zoals een Cabernet Sauvignon of een Merlot past goed bij het rijke rundvlees en de citrusachtige tonen van de kumquats.

Nutrition

Calories: 500kcal | koolhydraten: 15g | Protein: 35g | Vet: 35g | Zout: 1.5g | Sugar: 6g

Authentieke Beef Wellington uit Somerset

Authentieke Beef Wellington uit Somerset

Bereidingstijd2 uur
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Rundvlees
Land van herkomst: Engeland
Feestdagen etc: Kerst, Pasen
Servings: 8 personen
Calories: 600kcal
Author: Auteur onbekend

Ingrediënten

Beef Wellington:

  • 1 ½ kg malse rosbief aan één stuk van gelijke dikte
  • 1 ½ eetlepel cognac
  • Zout en peper
  • 50 g boter
  • 2 uien zeer fijngesneden
  • 350 g champignons zeer fijngesneden
  • 1 pakje bladerdeeg 450 g, ontdooid
  • 175 g roompâté bijv. van kip of eend
  • 2 eieren losgeklopt

Saus:

  • 1 kleine ui fijngesneden
  • 50 g boter
  • 125 g champignons fijngesneden
  • 2 eetlepels bloem
  • 6 dl kalfsfond pot of sterke vleesbouillon
  • 3 dl rode wijn

Instructies

  • Bestrijk de rosbief (op kamertemperatuur) met cognac en bestrooi met zout en peper.
  • Verhit 25 g boter in een braadpan en bak de rosbief rondom bruin gedurende 10 minuten.
  • Laat afkoelen op een rooster.
  • Bak de ui in 25 g boter gedurende 10 minuten.
  • Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten totdat het meeste vocht verdampt is.
  • Breng op smaak met zout en peper, en laat afkoelen.
  • Rol de plakjes bladerdeeg uit tot een grote lap die ruim om het vlees past.
  • Meng de roompâté met 4 eetlepels van het champignonmengsel en strijk een dikke laag over de bovenkant van het vlees.
  • Plaats het vlees met de bestreken kant op het midden van het deeg.
  • Strijk de rest van het champignonmengsel over de zijkanten en bovenkant van het vlees.
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Snijd de hoeken uit het deeg (anders wordt het deeg daar te dik).
  • Bestrijk de randen van het deeg met losgeklopt ei en vouw het deeg om het vlees.
  • Druk de randen goed aan.
  • Leg het deeg met de naad naar beneden op een ingevette bakplaat.
  • Rol de overgebleven deegresten opnieuw uit, snijd blaadjes en plak deze met losgeklopt ei op het deeg.
  • Bestrijk het deeg met losgeklopt ei.
  • Steek een vleesthermometer via de zijkant in het vlees, waarbij de punt van de thermometer in het midden moet zitten.
  • Bak het vlees in het midden van de oven gedurende 30 minuten totdat het deeg bruin is en het vlees een kerntemperatuur van 50-55 °C heeft.
  • Dek het deeg af met aluminiumfolie als het te bruin wordt.
  • Laat de Beef Wellington, verpakt in aluminiumfolie, nog 5 minuten rusten.

Saus:

  • Bak de ui 5 minuten in boter, voeg champignons toe en bak nog 3 minuten mee.
  • Roer de bloem erdoor en bak 1 minuut mee.
  • Voeg de kalfsfond en wijn toe, deel voor deel, en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Zeef de saus.
  • Leg de Beef Wellington op een voorverwarmde schaal en snijd het in plakken.
  • Serveer de saus apart.

Notities

Wijnadvies:

Serveer met een volle rode wijn zoals een Bordeaux of Cabernet Sauvignon.

Nutrition

Calories: 600kcal | koolhydraten: 25g | Protein: 35g | Vet: 40g | Zout: 1.5g | Sugar: 3g

Kleurrijke Brusselse Groenteterrine

Kleurrijke Brusselse Groenteterrine

Maak indruk met deze kleurrijke Brusselse groenteterrine, perfect als feestelijk voorgerecht of bijgerecht.
Voorbereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd2 uur
afkoeltijd12 uur
Recept categorieën: Bijgerecht, Groenten, Voorgerechten
Land van herkomst: België
Feestdagen etc: Kerst, Picknick
Servings: 6 personen
Calories: 220kcal
Author: Auteur onbekend

Equipment

Ingrediënten

  • 300 g meiraapjes of koolrabi grof geraspt
  • 300 g worteltjes grof geraspt
  • 300 g gekookte bieten grof geraspt
  • 1 mespunt suiker
  • 1 tl geraspte mierikswortel
  • 2 el citroensap
  • Zout en witte peper naar smaak
  • 1 tl gemberpoeder
  • 1 el Marsala Italiaanse dessertwijn
  • 6 eieren
  • 1,5 dl crème fraîche stijfgeklopt

Instructies

  • Verpak de geraspte meiraapjes en worteltjes apart in aluminiumfolie en stoom ze ongeveer 10 minuten gaar.
  • Pureer de bieten en meng ze met een mespuntje suiker, geraspte mierikswortel, zout en 1 eetlepel citroensap.
  • Pureer de meiraapjes met gemberpoeder, 1 eetlepel citroensap, zout en peper.
  • Pureer de worteltjes en meng ze met Marsala, zout en peper.
  • Voeg aan elke puree 2 eieren en 0,5 dl crème fraîche toe en meng goed.
  • Breng elke puree sterk op smaak met zout en peper.
  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Schep achtereenvolgens de bietenpuree, meiraappuree en wortelpuree in de ingevette terrinevorm, strijk elke laag glad.
  • Vul de vorm niet meer dan driekwart.
  • Plaats de terrine in een braadslee en dek deze af met aluminiumfolie.
  • Schenk heet water in de braadslee tot net onder de rand van de terrinevorm.
  • Bak de terrine in de oven in ongeveer 2 uur gaar, tot de bovenkant stevig aanvoelt.
  • Laat de terrine 1 nacht afkoelen in de koelkast.
  • Snijd de terrine in plakjes en serveer met een gemengde salade en worteltjes.

Notities

Serveer deze terrine met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte Chardonnay.

Nutrition

Calories: 220kcal | koolhydraten: 15g | Protein: 8g | Vet: 14g | Zout: 1g | Sugar: 6g

Ricotta Gevulde Kipfilet omwikkeld met Parmaham

Ricotta Gevulde Kipfilet omwikkeld met Parmaham

inclusief marineren2 uur 30 minuten
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Kip, Varkensvlees
Dieët: Glutenvrij
Servings: 4
Calories: 350kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 4 grote kipfilets 170-200 gram elk
  • 8 blaadjes salie
  • 5 flinke eetlepels ricotta
  • 8 plakjes Parmaham
  • eetlepel olijfolie
  • 1 handvol takjes tijm

Instructies

  • Snijd elke kipfilet aan één kant diep in zonder helemaal door het vlees heen te snijden.
  • Vouw de kipfilets open als een boek.
  • Hak 4 blaadjes salie fijn en meng ze met de ricotta.
  • Voeg peper en zout naar smaak toe.
  • Leg twee plakjes Parmaham iets overlappend op een snijplank.
  • Plaats een blaadje salie in het midden en leg daarop een opengesneden kipfilet.
  • Schep een kwart van het ricotta-mengsel in het midden van de kip.
  • Vouw het vlees weer dubbel over de vulling heen.
  • Wikkel de gevulde kipfilets in de plakjes Parmaham en vervolgens in plasticfolie.
  • Herhaal dit voor de overige kipfilets.
  • Laat de ingepakte kipfilets 1 tot 2 uur stevig worden in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 180°C en verwarm een braadslee voor.
  • Verhit de olijfolie in een hete, zware koekenpan.
  • Bak de kipfilets, indien nodig in porties, aan beide zijden gedurende 2 minuten bruin.
  • Leg een paar takjes tijm op elke kipfilet en plaats ze in de hete braadslee.
  • Bak ze, afhankelijk van de grootte, 12 tot 15 minuten in de oven tot het vlees stevig aanvoelt als er zachtjes op wordt gedrukt.
  • Dek de kipfilets af met aluminiumfolie en laat ze 5 minuten rusten op een warme plaats.
  • Snijd de gevulde kipfilets diagonaal in plakken en serveer op vier warme borden.

Notities

Lekker met gestoomde groenten en aardappelpuree of gekruide couscous.

Wijnadvies:

Een droge witte wijn zoals een Chardonnay of een lichte rode wijn zoals een Pinot Noir vormt een mooie aanvulling op de smaken van de kip, ricotta en Parmaham.

Nutrition

Calories: 350kcal | koolhydraten: 2g | Protein: 40g | Vet: 20g | Zout: 2.5g | Sugar: 0g

Visbordje met Zalm, Kabeljauw en Sint-Jakobsschelpen in Noilly Prat-roomsaus

Visbordje met Zalm, Kabeljauw en Sint-Jakobsschelpen in Noilly Prat-roomsaus

Geniet van dit luxe visbordje met zalm, kabeljauw en Sint-Jakobsschelpen, geserveerd in een rijke Noilly Prat-roomsaus. Dit verfijnde gerecht is perfect voor een bijzonder diner en smaakt heerlijk met tagliatelle.
Bereidingstijd30 minuten
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Vis
Land van herkomst: Frankrijk
Feestdagen etc: Kerst
Servings: 6 personen
Calories: 450kcal
Author: Auteur onbekend

Equipment

Ingrediënten

  • 3 dl visfond
  • 3 dl slagroom
  • 1 dl extra droge vermouth Noilly Prat
  • 2 eetlepels fijngesneden dille diepvries
  • 4 eetlepels olie
  • 4 eetlepels boter
  • 6 Sint-Jakobsschelpen diepvries, ontdooid
  • 6 stukjes kabeljauwfilet circa 75 g per stuk
  • 6 stukjes zalmfilet circa 75 g per stuk
  • 6 takjes verse dille
  • Peper
  • Zout

Instructies

  • Breng de visfond, slagroom en vermouth aan de kook.
  • Laat op zacht vuur ongeveer 25 minuten inkoken tot de helft.
  • Roer de fijngesneden dille door de saus.
  • Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olie en 1 eetlepel boter.
  • Bak de Sint-Jakobsschelpen in ongeveer 2 minuten gaar, halverwege keren.
  • Schep de Sint-Jakobsschelpen uit de pan, bestrooi met zout en peper, en houd ze warm onder aluminiumfolie.
  • Verdeel de resterende 3 eetlepels olie en 3 eetlepels boter over 2 koekenpannen en verhit.
  • Bak de zalm en kabeljauw apart gaar in ongeveer 4 minuten, halverwege keren.
  • Bestrooi de zalm en kabeljauw licht met zout en peper.
  • Schenk de Noilly Prat-roomsaus over 6 borden.
  • Leg de verschillende vissoorten op de saus en garneer met een takje verse dille.

Notities

Serveer met tagliatelle.
Geniet van dit heerlijke visbordje met Noilly Prat-roomsaus!

Wijnadvies:

Serveer met een frisse witte wijn zoals een Chardonnay of een Pinot Grigio, die mooi samengaan met de rijke romige saus en de delicate vissoorten.

Nutrition

Calories: 450kcal | koolhydraten: 3g | Protein: 30g | Vet: 35g | Zout: 2g | Sugar: 1g