Geroosterde Roodbaarsfilet met Gepofte Paprika en Spinazie

Geroosterde Roodbaarsfilet met Gepofte Paprika en Spinazie

Bereidingstijd45 minuten
Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten, Vis
Land van herkomst: Mediterraan
Servings: 4 personen
Calories: 450kcal
Author: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 6 rode paprika's
  • 1 eetlepel knoflookpuree
  • Zout
  • Versgemalen peper
  • 150 ml olijfolie extra vierge
  • 4 sneetjes glutenvrij maïsbrood
  • 4 roodbaarsfilets à ca. 125 g
  • 2 eetlepels bloem glutenvrij indien nodig
  • 2 zakken panklare spinazie à 300 g

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 225°C (heteluchtoven) of gasovenstand 5.
  • Halveer de rode paprika's in de lengte, verwijder de zaadlijsten en smeer de binnenkanten in met knoflookpuree.
  • Bestrooi met zout en peper.
  • Leg de paprika's in een ovenschaal en besprenkel ze met 2 eetlepels olijfolie.
  • Rooster de paprika's onafgedekt in de oven gedurende ongeveer 8 minuten.
  • Bedek de ovenschaal met een deksel (of aluminiumfolie) en verwarm de paprika's nog eens 12 minuten in de oven.
  • Laat ze vervolgens afkoelen in een afgedekte schaal.
  • Verlaag de oventemperatuur naar 175°C (heteluchtoven) of gasovenstand 3.
  • Snijd de korstjes van het maïsbrood en snijd het brood in brede repen.
  • Bestrijk de repen met olijfolie en leg ze op een bakplaat.
  • Bak de broodrepen in de oven gedurende ongeveer 15 minuten, halverwege keren, tot ze krokant en goudbruin zijn.
  • Verwijder met een puntig mesje de velletjes van de paprika's.
  • Pureer 4 halve paprika's met 3 à 4 eetlepels olijfolie tot een smeuïge saus in een keukenmachine.
  • Verwarm de overgebleven paprika's opnieuw in de oven.
  • Dep de roodbaarsfilets droog met keukenpapier, bestrooi met zout en peper en haal de huidkant door de bloem.
  • Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de roodbaarsfilets met de bebloemde kant naar beneden gedurende ongeveer 3 minuten, tot ze knapperig bruin zijn.
  • Leg de visfilets op een ovenvast bord en laat ze nog ongeveer 5 minuten doorgaren in de oven.
  • Verhit ondertussen 2 eetlepels olijfolie in een wok en laat de spinazie in gedeelten al omscheppend slinken gedurende ongeveer 5 minuten.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Leg op warme borden stukken gepofte paprika dakpansgewijs neer.
  • Schep de spinazie erop en leg hierop de roodbaarsfilet met de gebakken kant naar boven.
  • Serveer de paprikadip in vier kleine schaaltjes naast de vis op het bord, samen met de krokante broodrepen.

Notities

Wijnadvies:

Een frisse, droge witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Verdejo uit Spanje past goed bij de geroosterde roodbaarsfilet en de gepofte paprika.

Nutrition

Calories: 450kcal | koolhydraten: 24g | Protein: 25g | Vet: 30g | Zout: 1.5g | Sugar: 10g

Gegrild Naanbrood met Courgette, Quorn en Piccalilly

Gegrild Naanbrood met Courgette, Quorn en Piccalilly

Bereidingstijd25 minuten
Recept categorieën: Broodjes, Hoofdgerechten, Lunch
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Vegetarisch
Servings: 2 personen
Calories: 450kcal
Author: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

  • 1 courgette
  • Olijfolie
  • Versgemalen peper en zout
  • 1 pak naanbrood naturel (2 stuks)
  • 175 g Quorn fijngehakt
  • 2 eetlepels Japanse sojasaus
  • Piccalilly

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snijd met een kaasschaaf plakken van de courgette.
  • Besprenkel de courgetteplakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
  • Leg de courgetteplakken op een bakplaat.
  • Leg de naanbroden op elkaar en verpak ze in aluminiumfolie.
  • Bak de courgette en naanbroden 10 minuten in de oven.
  • Ondertussen bak je de Quorn in 1 eetlepel olie tot het bruin is.
  • Blus het af met de sojasaus.
  • Laat de naanbroden iets afkoelen en bestrijk ze royaal met piccalilly.
  • Beleg ze vervolgens met de gebakken courgette en Quorn.

Notities

Wijnadvies:

Deze combinatie van pittige piccalilly en gegrilde courgette vraagt om een frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.

Nutrition

Calories: 450kcal | koolhydraten: 50g | Protein: 20g | Vet: 18g | Zout: 2g | Sugar: 5g

Knapperig Geitenkaastaartje met Haricots Verts en Pistachenootjes

Knapperig Geitenkaastaartje met Haricots Verts en Pistachenootjes

Bereidingstijd28 minuten
Recept categorieën: Hartige taart, Hoofdgerechten, Kaas
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Vegetarisch
Servings: 4 personen
Calories: 390kcal
Author: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

  • ½ pak fillobladerdeeg diepvries
  • 1 schaaltje haricots verts 150 g, schoongemaakt
  • 1 sinaasappel
  • 1 zakje gepelde pistachenootjes 55 g
  • 4 eetlepels olijfolie met citroenaroma
  • 4 plakken zachte geitenkaas met korst elk ongeveer 60 g (chèvre naturel 45+)
  • Versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Laat het fillobladerdeeg in de plastic verpakking gedurende 2 uur ontdooien bij kamertemperatuur.
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Kook de haricots verts in 5 minuten beetgaar.
  • Spoel de boontjes in een zeef af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  • Boen de sinaasappel schoon en rasp de schil grof (de vrucht wordt niet gebruikt).
  • Hak de gepelde pistachenootjes grof.
  • Bestrijk de vellen fillobladerdeeg dun met 2 eetlepels citroenolie.
  • Vouw vier vellen luchtig in vieren.
  • Snijd het vijfde vel in 4 stukken en leg deze tussen de gevouwen vellen.
  • Leg de deegplakken naast elkaar op een ingevette bakplaat en bestrijk de bovenkant met 1 eetlepel olie.
  • Leg de haricots verts naast elkaar op het deeg en bedek ze met plakken geitenkaas.
  • Verdeel de gehakte pistachenootjes en sinaasappelrasp erover.
  • Maal royaal zwarte peper erover en besprenkel met de resterende olie.
  • Bak de geitenkaastaartjes in het midden van de oven gedurende 15 minuten, tot ze goudbruin en gaar zijn.
  • Serveer met een salade van romaine sla en zwarte olijven.

Notities

Wijnadvies:

Deze knapperige geitenkaastaartjes passen goed bij een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc. De citrusachtige tonen van de wijn vullen de smaken van de citroenolie en sinaasappelrasp mooi aan, terwijl de levendige zuren zorgen voor een verfrissende combinatie.

Nutrition

Calories: 390kcal | koolhydraten: 20g | Protein: 12g | Vet: 30g | Zout: 0.8g | Sugar: 2g

Kaas-Olijf Bladerdeeghapjes

Kaas-Olijf Bladerdeeghapjes

Bereidingstijd20 minuten
Recept categorieën: Borrelhapjes, Hapjes, Koek, Koude Hapjes, Snack
Land van herkomst: Nederland
Dieët: Vegetarisch
Servings: 20 koekjes
Calories: 150kcal
Author: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 5 plakjes roomboterbladerdeeg ontdooid
  • 50 g groene olijven zonder pit fijngehakt
  • 100 g belegen Goudse kaas geraspt
  • ½ theelepel cayennepeper
  • 1 eetlepel paprikapoeder

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Leg de plakjes bladerdeeg uitgespreid op een werkvlak.
  • Meng de fijngehakte olijven met de geraspte kaas en cayennepeper.
  • Verdeel het kaas-olijvenmengsel over de bladerdeegplakjes.
  • Rol de bladerdeegplakjes op tot rollen.
  • Je kunt de rollen direct verder verwerken of ze strak in plasticfolie verpakken en in de vriezer bewaren voor later gebruik.
  • Als je bevroren deegrolletjes gebruikt, laat ze dan eerst iets ontdooien.
  • Snijd elke deegrolletje in 8 plakken.
  • Leg de plakken deeg op een met bakpapier beklede bakplaat en bestrooi ze licht met paprikapoeder.
  • Bak de kaas-olijfkoekjes in het midden van de voorverwarmde oven gedurende 12-15 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.

Notities

Wijnadvies:

Deze kaas-olijf bladerdeeghapjes gaan goed samen met een lichte en frisse witte wijn, zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. De verfrissende tonen van de wijn vullen de rijke smaken van de kaas en olijven aan, terwijl het knapperige karakter van de hapjes wordt gebalanceerd door de fruitige aroma's van de wijn.

Nutrition

Calories: 150kcal | koolhydraten: 10g | Protein: 5g | Vet: 10g | Zout: 0.5g | Sugar: 0g

Amandel Jamkoekjes

Amandel Jamkoekjes

Bereidingstijd45 minuten
Recept categorieën: Dessert - Nagerecht, Koek
Land van herkomst: Nederland
Dieët: Vegetarisch
Servings: 20 koekjes
Calories:
Author: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 250 g bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 100 g witte basterdsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 100 g boter
  • 1 zakje garneeramandelen 55 g, fijngehakt
  • 100 g aardbeienjam

Instructies

  • Splits de eieren.
  • Doe de eidooiers, bloem, bakpoeder, basterdsuiker, vanillesuiker en boter in de mengkom van de keukenmachine en laat deze kort draaien met de pulseknop, totdat het deeg een korrelige structuur heeft.
  • Kneed de deegkruimels snel met koele handen tot een samenhangend deeg.
  • Vorm het deeg tot een rol, verpak het in plasticfolie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Vet de bakplaat in of bekleed deze met bakpapier.
  • Snijd plakjes van 1 cm dik van de deegrol en draai deze tussen beide handen tot balletjes.
  • Druk in het midden van elk balletje een klein kuiltje.
  • Klop de eiwitten los.
  • Haal de deegballetjes achtereenvolgens door het eiwit en rol ze daarna door de fijngehakte amandelen.
  • Leg ze op enige afstand van elkaar op de ingevette bakplaat.
  • Vul elk kuiltje in het deeg met een schepje jam.
  • Bak de koekjes in het midden van de oven in ongeveer 20 minuten lichtbruin en gaar.
  • Haal de koekjes uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
  • Bewaar de koekjes in een luchtdicht afgesloten trommel.
  • Ze blijven drie dagen knapperig.

Gegrilde Biefstukrolletjes met Parmaham in Saliejus

Gegrilde Biefstukrolletjes met Parmaham in Saliejus

Geserveerd met Aardappelkoekjes en Geroosterde Groenten
Bereidingstijd2 uur
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Rundvlees, Vlees
Land van herkomst: Italië
Servings: 4 personen
Calories:
Author: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 6 kleine biefstukjes of ossenhaasjes
  • Versgemalen zwarte peper
  • 1 zakje verse Italiaanse kruidenmix 20 g
  • 8-10 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels boter
  • 100 g parmaham
  • 1 pot vleesfond 380 ml
  • 6 grote vastkokende aardappels bijv. Lady Christl
  • 1 ei
  • 3 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 6 romatomaten
  • 1 courgette
  • 1 dunne aubergine

Instructies

  • Dep de biefstukjes droog en bestrooi ze met versgemalen zwarte peper.
  • Pluk de blaadjes salie uit de kruidenmix en scheur de grote blaadjes grof.
  • Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de biefstukjes op hoog vuur gedurende 20-30 seconden per kant bruin.
  • Laat ze daarna op een snijplank afkoelen.
  • Smelt in het achtergebleven bakvet 1 eetlepel boter en bak de salieblaadjes 1 minuut zachtjes.
  • Voeg de vleesfond toe en roer de aanbaksels los.
  • Laat de jus in een sauspan in 15 minuten tot de helft inkoken.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Omwikkel elke biefstuk met 2 plakken parmaham en druk de naden aan.
  • Leg de biefstukrolletjes in een ovenschaal en dek af met plasticfolie.
  • Zet zowel de biefstukrolletjes als de jus in de koelkast.
  • Schil en rasp de aardappels grof.
  • Spoel de rasp af onder water en dep deze droog met keukenpapier.
  • Meng de rasp met het losgeklopte ei, zout en peper.
  • Verhit 2 eetlepels olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schep bergjes van het aardappelmengsel in de pan.
  • Druk ze met een lepel plat tot koekjes en bak ze aan beide kanten goudbruin.
  • Leg ze op keukenpapier om uit te lekken en zet ze afgedekt in de koelkast.
  • Snijd de uien in ringen.
  • Verhit 2 eetlepels boter in een koekenpan en bak de uienringen zachtjes gedurende 15 minuten.
  • Voeg de geperste knoflook toe en bak nog 1 minuut mee.
  • Schep de tijmblaadjes erdoor.
  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Snijd de tomaten, courgette en aubergine in dunne plakjes.
  • Verdeel de uien over een ingevette ovenschaal en schik de groenteplakjes er dakpansgewijs bovenop.
  • Bestrooi royaal met peper en druppel er 4 eetlepels olie over.
  • Zet de schaal afgedekt in de koelkast.
  • Haal alle voorbereide ingrediënten ruim voor het diner uit de koelkast.
  • Zet de groenteschaal in het midden van de voorverwarmde oven en rooster de groenten in ongeveer 45 minuten gaar.
  • Leg de aardappelkoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en verwarm ze in de oven.
  • Bak de biefstukrolletjes in 10-12 minuten rosé in de oven.
  • Haal ze uit de oven en laat ze losjes afgedekt met aluminiumfolie rusten.
  • Verwarm de jus en klop er met een garde 1 eetlepel koude boter door.
  • Verdeel de geroosterde groenten over vier warme borden, leg de biefstukrolletjes ernaast en serveer met de aardappelkoekjes en de jus.

Bosbessenwolk met Bladerdeeg

Bosbessenwolk met Bladerdeeg

Bereidingstijd25 minuten
Recept categorieën: Dessert - Nagerecht, Gebak
Land van herkomst: Nederland
Dieët: Vegetarisch
Servings: 4 personen
Calories: 305kcal
Author: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg diepvries, ontdooid
  • 125 ml gepasteuriseerd vloeibaar eiwit
  • 25 g amandelschaafsel
  • 125 ml slagroom
  • 25 g kristalsuiker
  • 5 eetlepels bosvruchtensaus
  • Poedersuiker om te bestuiven

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 225°C.
  • Snijd de plakjes bladerdeeg diagonaal doormidden en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bestrijk ze met een beetje eiwit en verdeel het amandelschaafsel erover.
  • Bak de deegplakjes 8-10 minuten in de oven tot ze gerezen en goudbruin zijn.
  • Klop in een vetvrije kom de rest van het eiwit stijf tot het in pieken blijft staan.
  • In een andere kom klop je de slagroom stijf samen met de kristalsuiker.
  • Schep voorzichtig de stijfgeklopte slagroom, suiker en bosvruchtensaus door het stijfgeklopte eiwit tot een luchtig mengsel.
  • Snijd de bladerdeegdriehoekjes overlangs doormidden en leg de onderste helften op bordjes.
  • Verdeel het slagroommengsel erover en dek af met de bovenste driehoekjes.
  • Bestuif de tompouces royaal met poedersuiker en serveer direct.

Notities

Wijnadvies:

Een zoete dessertwijn, zoals een Moscato d'Asti, past goed bij dit lichte en fruitige dessert.

Nutrition

Calories: 305kcal | koolhydraten: 21g | Protein: 5g | Vet: 21g | Zout: 0.2g | Sugar: 8g

Gemengde Salade met Knapperige Kaaschips

Gemengde Salade met Knapperige Kaaschips

Bereidingstijd20 minuten
Recept categorieën: Bijgerecht, Kaas, Lunch, Salade
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Vegetarisch
Servings: 4 personen
Calories: 270kcal
Author: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

  • 100 g oude Goudse kaas geraspt
  • 2 trostomaten
  • 4 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 1 eetlepel witte-wijnazijn
  • 1 bakje tuinkers
  • 100 g veldslamelange biologisch
  • Zout en peper naar smaak

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Leg een vel bakpapier op een bakplaat en spreid de geraspte kaas gelijkmatig uit in een dunne laag.
  • Schuif de bakplaat in het midden van de oven en laat de kaas in ongeveer 8 minuten smelten.
  • Haal de bakplaat uit de oven en laat de gesmolten kaas afkoelen.
  • Breek de harde kaasplak in stukken ("chips") en leg ze op keukenpapier om overtollig vet te absorberen.
  • Ontvel en halveer de tomaten.
  • Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • Klop in een kom de olijfolie, witte-wijnazijn, zout en peper tot een dressing.
  • Knip de tuinkers van het bedje los.
  • Meng de veldslamelange voorzichtig met de tuinkers en de dressing in een schaal.
  • Verdeel de gemengde sla, tomatenreepjes en kaaschips over vier borden.
  • Serveer met sneetjes (geroosterd) stokbrood en roomboter.

Notities

Wijnadvies:

Een lichte en frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc past goed bij deze gemengde salade met knapperige kaaschips. De wijn zal de frisheid van de salade complementeren en de smaak van de kaas versterken.

Nutrition

Calories: 270kcal | koolhydraten: 5g | Protein: 8g | Vet: 24g | Zout: 1.5g | Sugar: 2g

Frambozenijs met Filodeeg Driehoekjes

Frambozenijs met Filodeeg Driehoekjes

+ tijd voor afkoelen en invriezen20 minuten
Recept categorieën: Dessert - Nagerecht, IJs
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Vegetarisch
Servings: 4
Calories: 280kcal
Author: Cor Kevenaar

Ingrediënten

  • 2 eetlepels boter
  • 1 pakje diepvries fillobladerdeeg
  • 2 eetlepels suiker
  • 300 g diepvriesframbozen
  • 1 eetlepel sinaasappellikeur
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 2 eetlepels volle yoghurt

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Smelt de boter.
  • Snijd met een scherp mes de bovenste 2 lagen van het bevroren fillobladerdeeg af op de vouwrand.
  • Leg de rest van het deeg terug in de vriezer (wordt niet verder gebruikt).
  • Snijd het deeg in 8 driehoekjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bestrijk het deeg met gesmolten boter en bestrooi met suiker.
  • Bak het deeg in het midden van de oven gedurende 5 minuten, of tot het goudbruin is.
  • Haal uit de oven en laat afkoelen.
  • Verwarm in een steelpannetje 100 g frambozen met de sinaasappellikeur zachtjes tot ze lauwwarm zijn.
  • Pureer in een keukenmachine de rest van de bevroren frambozen met honing en yoghurt tot een glad mengsel.
  • Schep met behulp van 2 eetlepels ovaalvormige bolletjes van het frambozenijs en verdeel over vier dessertbordjes.
  • Schenk de warme frambozen ernaast, steek de filodeegdriehoekjes in het ijs en serveer het dessert onmiddellijk.

Notities

Wijnadvies:

Dit dessert kan goed worden gecombineerd met een lichtzoete mousserende wijn, zoals een Moscato d'Asti. De zoetheid van de wijn harmonieert met de zoete smaak van de honing en de frambozen, terwijl de bubbels zorgen voor een verfrissend contrast.

Nutrition

Calories: 280kcal | koolhydraten: 38g | Protein: 3g | Vet: 13g | Zout: 0.2g | Sugar: 24g

Geroosterde Forelfilet met Scampi en Bloemkool-Asperge Salade

Geroosterde Forelfilet met Scampi en Bloemkool-Asperge Salade

Bereidingstijd45 minuten
Land van herkomst: Internationaal
Dieët: Glutenvrij
Servings: 4 personen
Calories: 480kcal
Author: Cor Kevenaar

Equipment

Ingrediënten

  • 8 reuzenscampi ontdooid en gepeld
  • 1 citroen
  • 4 forellen gefileerd
  • 8 eetlepels extra vierge olijfolie
  • 8 groene asperges
  • 350 g bloemkoolroosjes
  • 4 grote champignons
  • Versgemalen peper
  • ½ zakje verse bieslook circa 12 g
  • 2 eetlepels balsamicoazijn

Instructies

  • Ontdooi en pel de reuzenscampi volgens de gebruiksaanwijzing.
  • Boen de citroen schoon en rasp 2 eetlepels van de schil.
  • Pers de citroen uit.
  • Snijd de kop en staart van de forellen weg.
  • Fileer de forellen met een scherp mes langs de graat.
  • Verwijder eventuele graatjes met een pincet.
  • Meng in een platte schaal 4 eetlepels olijfolie met de citroenrasp.
  • Marineer de forelfilets hierin en keer ze af en toe om.
  • Schil de asperges met een dunschiller en snijd de houtachtige uiteinden eraf.
  • Halveer de asperges in de lengte.
  • Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
  • Veeg de champignons schoon en snijd flinterdunne plakjes van de hoeden.
  • Kook de asperges en bloemkool in 4-5 minuten beetgaar in een pan met ruim kokend water en wat zout.
  • Laat ze uitlekken op een dikke laag keukenpapier.
  • Verwarm de oven voor op 175°C.
  • Besprenkel de asperges en bloemkool met 1-2 eetlepels citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  • Leg de forelfilets in een braadslede of op een bakplaat, bestrooi met zout en peper en bak ze in de oven in circa 15 minuten gaar.
  • Bestrooi de scampi met zout en peper.
  • Verhit 1 eetlepel citroenolie in een koekenpan met antiaanbaklaag op matig vuur en bak de scampi in 5 minuten gaar, regelmatig omscheppen.
  • Verwijder voorzichtig het velletje van de forelfilets en bestrijk de filets met olijfolie.
  • Leg op vier warme borden een streep van bloemkoolroosjes.
  • Leg de forelfilet en scampi erbovenop.
  • Garneer met asperges, champignonplakjes en enkele sprieten bieslook.
  • Druppel balsamicoazijn en de resterende olijfolie eroverheen.

Notities

Wijnadvies:

Deze combinatie van geroosterde forelfilet en scampi vraagt om een witte wijn met een goede zuurgraad en frisheid. Probeer een droge Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland of een Vermentino uit Italië voor een perfecte match. Hun citrusachtige tonen en minerale karakter zullen de smaken van de zeevruchten en de geroosterde groenten mooi aanvullen.

Nutrition

Calories: 480kcal | koolhydraten: 15g | Protein: 32g | Vet: 34g | Zout: 0.9g | Sugar: 7g