Zuivel🍴

zuivelproducten

Recepten en gerechten met Zuivel

Zuivelproducten voegen een rijke, romige textuur en smaak toe aan allerlei gerechten, waardoor ze een geweldige keuze zijn voor een breed scala aan recepten. Of je nu een hartig hoofdgerecht of een decadent dessert wilt maken, er zijn talloze mogelijkheden om met zuivel te experimenteren. Probeer romige pastasaus (met een zijdezachte textuur van room en kaas, perfect voor je favoriete pasta), kaasfondue (met een smaakvolle mix van gesmolten kazen, ideaal voor een gezellige avond), en chocoladepudding (met een rijke, romige consistentie en een diepe chocoladesmaak, perfect als dessert). Voor een creatieve draai kun je ook yoghurtmarinade (met kruiden en specerijen, ideaal om vlees of groenten te marineren) of kaasplank (met een selectie van verschillende kazen en bijpassende fruit- en notencombinaties, voor een luxe hapje) maken. Deze recepten bieden een heerlijke manier om zuivel te verwerken en kunnen eenvoudig worden aangepast aan je eigen voorkeuren. Heb je een favoriet recept met zuivel? Deel het met ons en inspireer anderen!


Aardappel bonenpannetje met ei
Aardappel cordon bleus
Aardappel-courgetteschotel met feta
Aardappel courgetteschotel met feta
Aardappel doperwtensoep met crème fraîche
Aardappel groentegratin
Aardappel Gruyère
Aardappel kaas pannenkoek
Aardappel kaas pannenkoek
Aardappel kaasballetjes
Aardappel kaaskroketten
Aardappel kaaskroketten
Aardappel kaastaart
Aardappel kaastaart
Aardappel preigratin
Aardappel tomaten omelet
Aardappel witlofsoufflé
Aardappel-Groentepuree met Kaaskorstje
Aardappel-uienschotel met Ham en Rozemarijn
Aardappelblokjes met abdijkaas
Aardappelblokjes met abdijkaas
Aardappelblokjes met kaas
Aardappelcake met peterselie en crème fraîche
Aardappelen au gratin
Aardappelen met kaas pepersaus
Aardappelen met tuinkerskwark
Aardappelgratin à la Normandië
Aardappelgratin à la Normandië
Aardappelgratin met Gerookt Spek en Emmentaler
Aardappelgratin met Gerookt Spek en Emmentaler
Aardappelkaaskroketjes
Aardappelkoek
Aardappelkoek
Aardappelkoek met uien, spek en eieren
Aardappelkoekjes van Onbekende Auteur v2
Aardappelkroketjes
Aardappelkroketjes 2
Aardappelomelet met chorizo
Aardappelomelet met uien en pijnboompitjes
Aardappelpizza van Auteur onbekend
Aardappelsalade met ei
Aardappelsalade met Feta
Aardappelen met ham in schelpen
Aardappelschelpen met Ham
Aardappelschotel met blauwe kaas en walnoten
Aardappelschotel met blauwe kaas en walnoten
Aardappelschotel met gorgonzola
Aardappelschotel met kaas en bloemkool
Aardappelsoufflé
Aardappelsoufflé met eekhoorntjesbrood
Aardappelsoufflé met Hazelnoten en Geitenkaas
Aardappeltempura met zuurkool feta en munt
Aardappelwaaiers uit de oven
Aardbeien Mascarpone met kletskoppen
Aardbeien met Kruidenkaas
Abrikozen gevuld met notenroomkaas
Abrikozen gevuld met roomkaas
Abrikozen met geitenkaas
Abrikozen met geitenkaas
Abrikozen met geitenkaas en spek
Abrikozen met Geitenkaas en Spek, gepresenteerd in een kleurrijke Mexicaanse setting. De abrikozen zijn gevuld met romige geitenkaas, omwikkeld met knapperig ontbijtspek en gegarneerd met verse kruiden, geserveerd op een vrolijke schaal met een feestelijke uitstraling. 🎉🥓🍑
Abrikozenhapjes met Geitenkaas en Spek
Afchá se Domátes
Afchá se Domátes
Albicocca con Ricotta
Albicocca con Ricotta
Alfredo
Aligot van Allerhande
Aligot
Aligot van Worldcook.net
Allumettes met reypenaer en ruccola
Amandelkrullen met limoencrème
Een rustieke presentatie van amandelroomkaas brownies met een gemarmerde bovenkant, geserveerd op een keramisch bord op een houten tafel. Op de achtergrond een vintage keuken met pastelgekleurde tegels en kruidenplanten op de vensterbank, verlicht door natuurlijk daglicht.
Amandelroomkaas Brownies
Amandeltahoe met sinaasappelpartjes, geserveerd in een ondiepe keramische kom, gegarneerd met amandelschaafsel en sinaasappelzest, met een lichte siroop eroverheen.
Amandeltahoe met Sinaasappelpartjes
Ame Koemoete
Amerikaanse salade 3
Amuse Americain
Amuse met aardappel
Amuse van roomkaas met gerookte zalm
Amuse van roomkaas met gerookte zalm
Amuse-eitjes
Een levendig gepresenteerd gerecht van "Ananas met Walnotenkaas" in een Mexicaans geïnspireerde stijl. Twee sappige ananasschijven geserveerd op een decoratieve keramische schaal, elk met een romige bol walnotenkaas erop, gegarneerd met hele walnoten, een snufje kaneel en frisse alfalfa-spruiten. De achtergrond straalt een warme Mexicaanse sfeer uit met kleurrijke patronen en rustieke elementen, waardoor het dessert een uitnodigende en exotische uitstraling krijgt. 🌟🍍
Ananas met Roomkaas en Walnoten
Mini plaattaarten geitenkaas met vijgen en honing
Ananas-Mascarpone Mini Plaattaartjes met Balsamico Glazuur
Een levendige en verse salade met andijvie, geserveerd in een rustieke kom. De salade bevat knapperige andijviebladeren, verkruimelde Roquefort-kaas, stukjes walnoot en plakjes peer, overgoten met een romige Roquefort-dressing. De setting bevat een kleurrijk Mexicaans tafelkleed, een klein schaaltje dressing, een vork en een glas bruisend water, verlicht door helder natuurlijk licht om de frisse en uitnodigende uitstraling te benadrukken.
Andijvie Salade met Roquefort Dressing
Anijs koekjes voor de Kerst
Een goudbruin gebakken appel-stiltonstrudel met een knapperige filodeegkorst, gevuld met zachte appelblokjes en romige blauwe Stiltonkaas. Over de plakjes strudel is een diepe rode portsaus gedruppeld, terwijl decoratieve appelsterretjes zorgen voor een feestelijke touch. Op de rustieke houten tafel liggen een linnen servet, een vintage vork en een klein schaaltje extra portsaus. Zachte natuurlijke verlichting benadrukt de warme tinten en krokante texturen van het gerecht.
Appel-stiltonstrudel met portsaus
Dunne plakjes gestoofde Jonagold appel in carpacciostijl, gegarneerd met vijgen-honingsiroop en roquefort, geserveerd op een wit bord op een rustieke houten tafel.
Appelcarpaccio met Roquefort en Vijgensiroop
Appelyoghurt met Geroosterde Walnoten
Ardeens kaasgerechtje met peren
Arnhemse Kaaskoekjes
Romige ovenschotel met groene asperges, gebakken eieren en krokante bacon, geserveerd in een rustieke ovenschaal op een houten tafel.
Asperge Eierschotel met Bacon
Romige asperge-eiersalade met verse kruiden en zwarte peper, royaal geserveerd op knapperig tijgerbrood, op een rustieke houten tafel.
Asperge-Eiersalade op Tijgerbrood
Aspergeomelet met ham en aardappels
Aspergeomelet met ham en aardappels
Asperges en gratin
Een smaakvol gerecht van asperges gratin met oude kaas, geserveerd op een rustieke houten tafel. De groene en witte asperges zijn gebakken onder een goudbruine, knapperige kaaslaag en gegarneerd met verse tijm. Naast het bord ligt een vintage vork en mes, samen met een linnen servet. Op de achtergrond liggen extra asperges en een schaaltje geraspte oude kaas, terwijl de warme, natuurlijke verlichting de rijke kleuren en texturen benadrukt.
Asperges Gratin met Oude Kaas
Witte asperges gewikkeld in Gandaham met een romige eiercrème, gegarneerd met verse kruiden en zwarte peper, geserveerd op een rustieke houten tafel.
Asperges met Gandaham en Eiercrème
Asperges met ham en roerei
Klassiek gerecht met witte asperges, dungesneden ham, een romige kruidensaus en een zachtgekookt ei, geserveerd met gekookte aardappelen op een rustieke houten tafel.
Asperges met Ham, Ei en Kruidensaus
Een rustieke oude houten tafel met een bord witte asperges, overgoten met romige hollandaisesaus en gegarneerd met verse kruiden. Ernaast liggen plakjes gekookte aardappel en ham, klassiek geserveerd.
Asperges met Hollandaise Saus
Groene asperges roergebakken in sojasaus en bestrooid met geroosterde sesamzaadjes, geserveerd op een rustieke houten tafel met chopsticks.
Asperges Roerbak met Sesam en Soja
Asperges uit Parma
Aspergesalade en pesto-aardappelen uit Piemonte
Frisse salade met groene asperges, verkruimelde feta en verse dragon, geserveerd op een bedje van spinazie met een lichte vinaigrette op een rustieke houten tafel.
Aspergesalade met Feta, Spinazie en Dragon
Aspergesalade met truffelvinaigrette
Aspergeschotel met Parmezaanse kaas
Aspergetaart met Geitenkaas
Aspergetaart met ricotta
Atjar telor 2
Aubergine Gehaktschotel met Aardappelpuree en Kaas
Aubergine Gehaktschotel met Aardappelpuree en Kaas
Aubergine soufflée
Aubergine-Gehakt Lasagne met Taleggio Kaas
Een rustieke houten tafel met een versgebakken Italiaanse aubergine-mozzarella ovenschotel, geserveerd in een keramische ovenschaal. De bovenkant is goudbruin met gesmolten mozzarella en Parmezaanse kaas. Ernaast liggen verse basilicumblaadjes, een stuk Parmezaanse kaas en een scheutje olijfolie.
Aubergine-Mozzarella Ovenschotel
Een prachtig opgemaakt gerecht met torentjes van gegrilde aubergine, sappige tomaat en romige mozzarella, elegant gestapeld en besprenkeld met olijfolie en fijngehakte basilicum. De torentjes worden geserveerd met verse rucola voor een pittige smaakbalans. Op de rustieke houten tafel liggen een linnen servet, een vintage vork en een klein schaaltje met extra olijfolie. Zachte natuurlijke verlichting benadrukt de levendige kleuren en rijke texturen van het gerecht.
Aubergine-mozzarellatorentjes met rucola
Een rustieke houten tafel met een authentieke Zwitserse kaasfondue van Emmentaler en Gruyère, verrijkt met kirsch en citroensap. De fondue wordt geserveerd in een traditionele caquelon, omringd door knapperige stokbroodstukjes, een glas witte wijn en een houten lepel.
Authentieke Zwitserse Kaasfondue
Avga sto fourno
Avgolemono saltsa
Gevulde avocadohelften met een romige garnalenvulling, gegarneerd met verse bieslook en citroen, geserveerd op een rustieke houten tafel.
Avocado gevuld met Garnalen en Ei
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17