Australische Auberginetaart met Shiitake en Bosuitjes
Australische Avocadosalade met Mihoen
Australische Bananentaart
Australische Bramen in Gebakken Room
Australische Bruschetta met Lamsvlees en Citroenmayonaise
Australische Courgette met Citroenolie en Amandelen
Australische Couscoussalade met Groene Asperges en Basilicum
Australische Eendenborstfilet met Zoetzure Honing-Perzik
Australische fivespiceburger met appel
Australische Linzen met Parmaham en Rode Peper
Australische Vissoep met Rivierkreeftjes
Gegrilde Forel met Groene Salsa
Gegrilde Garnalen met Paprikacompote
Gegrilde Kipfilet met Kokossaus en Kruidige Yoghurt
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
Gember-Scones met Gemberslagroom
Geroosterde lamsbout met geroosterde aardappelen en muntsaus
Herfstige Filodeegtaartjes met Paddenstoelen, Druiven en Kaas
Knapperige Rabarbercrumble met Frisse Aardbeiensalade
Lamskoteletjes met macadamianoten
Limoen Amandelcakejes uit Australië
Oesters met Pittige Gembervinaigrette
Pasta met tonijn en prosciutto
Penne met Geroosterde Lentegroenten en Pistache-Pesto
Rosbief met Sinaasappelglazuur
Tagliatelle met Mosselen in Citroengras-Roomsaus
Witte bonen in tomatensaus