Spaghetti met Bacon en Gepocheerde Eieren

Spaghetti met Bacon en Gepocheerde Eieren

Deze unieke combinatie van spaghetti met bacon, gepocheerde eieren, en een kruidige tomatenbouillon zorgt voor een hartige maaltijd met een verrassende twist. Een perfect gerecht voor liefhebbers van spek en eieren met een Italiaanse touch!
Bereidingstijd30 minuten
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Pasta, Varkensvlees
Land van herkomst: Italië
Jaargetijde:: Herfst, Winter
Servings: 4 personen
Calories: 520kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 1 handvol basilicum vers
  • 1 kleine prei fijngesneden
  • 1 teentje knoflook fijngehakt
  • 1 ui gesnipperd
  • 200 g bacon
  • 250 g spaghetti
  • 2 dl kippenbouillon
  • ½ eetlepel suiker
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 8 eieren
  • Olijfolie

Instructies

  • Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Kook de eieren tot de dooiers hard zijn, koel ze af onder koud water en pel ze.
  • Snipper de ui en knoflook.
  • Bak de gepelde eieren in een beetje olijfolie aan in een pan.
  • Voeg de ui en knoflook toe en bak dit samen met de eieren.
  • Voeg de bacon in plakjes toe en bak deze mee tot ze goudbruin zijn.
  • Meng de tomatenpuree met de kippenbouillon en suiker, en voeg dit mengsel toe aan de pan.
  • Breng het aan de kook.
  • Snijd de prei en basilicum fijn en voeg deze toe aan het mengsel.
  • Haal de pan van het vuur.
  • Serveer de spaghetti in diepe borden en schep het eier-bacon mengsel eroverheen.

Notities

Wijnadvies:
Serveer deze hartige spaghetti met een volle rode wijn zoals een Chianti of een kruidige Zinfandel voor een rijke smaakervaring.

Nutrition

Calories: 520kcal | koolhydraten: 50g | Protein: 25g | Vet: 25g | Zout: 2.5g | Sugar: 3g

Spaanse Stamppot met Chorizo en Groene Kool

Spaanse Stamppot met Chorizo en Groene Kool

Een hartige Spaanse twist op de traditionele stamppot, gevuld met chorizo, groene kool en paprika. Deze stamppot is vol van smaak en perfect voor een warme maaltijd in de koude maanden!
Bereidingstijd45 minuten
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Stamppot, Varkensvlees
Land van herkomst: Spanje
Jaargetijde:: Herfst, Winter
Dieët: Vegetarisch
Servings: 4 personen
Calories: 450kcal
Author: Cor Klaar

Ingrediënten

  • 600 g vastkokende aardappelen
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika
  • 200 g groene kool
  • 150 g chorizo
  • 1 teentje knoflook
  • Zout naar smaak
  • Peper naar smaak

Instructies

  • Kook de aardappelen gaar in een ruime pan met water.
  • Snijd ondertussen de chorizo in stukjes en bak deze licht uit in een koekenpan, zodat het vet vrijkomt.
  • Snijd de groene kool in dunne reepjes en blancheer of stoom de kool kort.
  • De kool mag nog een beetje knapperig blijven.
  • Snijd de rode paprika in stukjes en de courgette in halve plakjes.
  • Giet de aardappelen af en voeg ze toe aan de pan met chorizo, inclusief het vrijgekomen vet.
  • Voeg de groene kool, courgette en rode paprika toe aan de aardappelen en chorizo.
  • Stamp alles goed door elkaar en breng het op smaak met zout en peper.
  • Laat de stamppot, indien mogelijk, een nacht in de koelkast staan om de smaken goed te laten intrekken.
  • Verwarm opnieuw voor het serveren.

Notities

Wijnadvies:
Serveer deze hartige stamppot met een krachtige, kruidige rode wijn zoals een Spaanse Tempranillo of Garnacha om de smaken van de chorizo te complementeren.

Nutrition

Calories: 450kcal | koolhydraten: 50g | Protein: 16g | Vet: 20g | Zout: 2.5g | Sugar: 6g

Gefrituurde Kalfszwezerik met Sjalottencompote en Gemberroomsaus

Gefrituurde Kalfszwezerik met Sjalottencompote en Gemberroomsaus

Geniet van deze verfijnde gefrituurde kalfszwezerik, geserveerd met een zoete sjalottencompote en een romige gemberappelsaus. Een delicaat gerecht dat perfect is voor een feestelijke gelegenheid.
Bereidingstijd1 uur 31 minuten
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Kalfsvlees
Land van herkomst: Frankrijk
Jaargetijde:: Herfst, Winter
Servings: 4
Calories: 850kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 1 kg kalfszwezerik
  • 1 prei grof gesneden
  • 100 g knolselderij in stukken
  • 1 sjalot fijngesneden
  • 1 blaadje laurier
  • 2 takjes tijm
  • Voor het beslag:
  • 80 g bloem
  • 40 g zetmeel
  • 1 theelepel zout
  • 2 theelepels bruschetta kruiden
  • IJswater

Voor de sjalottencompote:

  • 1 kg sjalotten geschild en in vieren gesneden
  • 100 g boter
  • 1 dl witte wijn
  • Zout en peper naar smaak
  • Suiker naar smaak

Voor de saus:

  • 2 wortelen in stukken gesneden
  • 4 Granny Smith appels geschild en in stukken gesneden
  • Gembersiroop naar smaak
  • 2 dl room
  • Zout en peper naar smaak

Voor de garnering:

  • Plakjes gember
  • Kervel

Instructies

Zwezerik:

  • Spoel de kalfszwezerik grondig in koud water.
  • Pocheer de zwezerik met de prei, knolselderij, sjalot, laurier en tijm tot gaarheid.
  • Laat de zwezerik afkoelen en snijd deze in plakken.
  • Wentel de plakken zwezerik eerst door de bloem en vervolgens door het beslag, en frituur ze tot ze goudbruin zijn.

Compote:

  • Bak de sjalotten in de boter tot ze beginnen te karameliseren.
  • Voeg de witte wijn toe en laat het geheel sudderen tot de sjalotten zacht en gaar zijn.
  • Breng op smaak met zout, peper en suiker.

Saus:

  • Kook de wortelen in een pan met water tot ze zacht zijn.
  • Voeg de appels toe en kook tot ook deze zacht zijn.
  • Pureer het mengsel en voeg de room en gembersiroop toe.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Dresseren:

  • Schep een lepel sjalottencompote in het midden van de borden.
  • Leg de gefrituurde zwezerik bovenop de compote.
  • Garneer het gerecht met plakjes gember en kervel.
  • Schep de saus rondom het gerecht en serveer direct.

Notities

Wijnadvies:
Serveer deze gefrituurde kalfszwezerik met een volle witte wijn zoals een Chardonnay. De romige en rijke smaken van de wijn passen goed bij de zachte zwezerik en de zoete sjalottencompote.

Nutrition

Calories: 850kcal | koolhydraten: 40g | Protein: 50g | Vet: 55g | Zout: 2.5g | Sugar: 8g

Baguette van Filodeeg met Gevulde Black Tiger Garnalen

Baguette van Filodeeg met Gevulde Black Tiger Garnalen

Deze krokante baguettes van filodeeg, gevuld met sappige Black Tiger garnalen, frisse frisée en radijs, zijn een smaakvolle en elegante manier om een maaltijd te beginnen.
Bereidingstijd45 minuten
Recept categorieën: Voorgerechten, Zeevruchten
Land van herkomst: Internationaal
Jaargetijde:: Herfst, Lente, Winter, Zomer
Servings: 4
Calories: 700kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 2 kg Black Tiger garnalen
  • 3 takjes tijm
  • 2 laurierblaadjes
  • 40 g sjalotten
  • 1 dl droge witte wijn
  • 2 dl visfond
  • 100 g boter
  • 4 vellen filodeeg
  • 3 dl olijfolie arbequina
  • 0,5 dl frambozenazijn
  • 1 eetlepel mosterd
  • Peper en zout naar smaak
  • 1 bos kervel
  • 80 g eigeel
  • 1 eetlepel frambozenazijn
  • 3 dl zonnebloemolie
  • Worcestersaus naar smaak
  • 80 g sjalotten
  • 1 krop frisée
  • 1 bos radijs

Instructies

Voorbereiding:

  • Snijd de filodeegvellen in vieren en bestrijk ze met gesmolten boter.
  • Druk de vellen in de vormpjes en bak ze af op 180°C gedurende 8 minuten.
  • Laat ze afkoelen.
  • Fruit de sjalotten, tijm en laurier in olijfolie in een koekenpan.
  • Voeg de Black Tiger garnalen toe en bak kort mee.
  • Blus af met de witte wijn en voeg de visfond toe.
  • Laat het mengsel afkoelen en verwijder de koppen van de garnalen.
  • Pel de garnalen.
  • Pluk het gele deel van de frisée en leg het in ijswater.
  • Snipper de sjalotten en snijd de radijs in fijne julienne, en laat ze in ijswater staan.

Dressing:

  • Meng mosterd, frambozenazijn en garnalenreductie in een kom.
  • Voeg al roerend olijfolie toe om de dressing te maken.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Mayonaise:

  • Meng het eigeel, mosterd, azijn, zout, peper en Worcestersaus in een kom.
  • Voeg langzaam de zonnebloemolie toe terwijl je blijft kloppen, totdat een emulsie ontstaat.

Bereiding:

  • Meng de uitgelekte frisée, radijs en sjalotten met de dressing en breng op smaak met zout en peper.
  • Vul de afgebakken filodeegvormpjes met dit mengsel.
  • Maak een saus door de overgebleven dressing te mengen met de saus en maak hiermee een spiegel op de borden.
  • Plaats de gevulde filodeegvormpjes in het midden van de borden en leg twee Black Tiger garnalenstaarten bovenop de salade.
  • Garneer met kervel en serveer direct.

Notities

Wijnadvies:
Serveer dit gerecht met een frisse, minerale witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Chablis. De knapperige garnalen en frisse salade worden prachtig in balans gebracht door de lichte zuren van de wijn.

Nutrition

Calories: 700kcal | koolhydraten: 35g | Protein: 45g | Vet: 40g | Zout: 2g | Sugar: 3g

Kreeftenfricassee met Gesauteerde Asperges en Spätzle

Kreeftenfricassee met Gesauteerde Asperges en Spätzle

Een verfijnde kreeftenfricassee gecombineerd met gesauteerde asperges en zelfgemaakte Spätzle, afgewerkt met een romige saus en een vleugje cognac. Een luxe gerecht voor speciale gelegenheden!
Bereidingstijd1 uur 30 minuten
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Zeevruchten
Land van herkomst: Internationaal
Jaargetijde:: Lente, Zomer
Feestdagen etc: Kerst, Pasen
Servings: 8
Calories: 600kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

Voor de kreeften:

  • 8 kreeften
  • Boter
  • Visfond
  • Voor de asperges:
  • 16 asperges
  • Zout en peper naar smaak
  • Boter

Voor de Spätzle:

  • 250 g bloem
  • 3 g zout
  • 2 eieren
  • 110 g water

Voor de fricassee:

  • Kreeftenvlees
  • Visfond
  • Boter
  • Cognac
  • 50 g kreeftenpasta
  • 60 g bloem
  • 5 dl schaaldierenfond
  • 2 dl room
  • Zout en peper naar smaak

Garnering:

  • Verse kervel

Instructies

Kreeften:

  • Breng een grote pan met gezouten water aan de kook.
  • Kook de kreeften 6 minuten, haal ze uit het water en koel ze snel af in een snelkoeler of ijsbad.
  • Verwijder het kreeftenvlees uit de staarten en scharen, bewaar in de koeling tot gebruik.

Saus voor de fricassee:

  • Smelt de kreeftenpasta in een pan en voeg de bloem toe om een roux te maken.
  • Roer de schaaldierenfond erdoor en kook tot de saus gebonden is.
  • Zet apart tot gebruik.

Asperges:

  • Schil de asperges en snijd 2 cm van de onderkant af.
  • Snijd de asperges diagonaal in plakken en sauteer ze in boter tot ze beetgaar zijn.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Spätzle:

  • Meng de ingrediënten (bloem, zout, eieren en water) tot een homogene massa.
  • Breng een pan water met zout aan de kook.
  • Gebruik een Spätzlezeef om het beslag in het kokende water te drukken.
  • Kook de Spätzle tot ze gaar zijn, giet af, spoel koud en laat uitlekken op een doek.

Fricassee:

  • Snijd het kreeftenvlees in plakken en halveer de scharen.
  • Sauteer de kreeftentranches kort in boter, flambeer met cognac en blus af met de saus.
  • Voeg de room toe en breng de fricassee op smaak met zout en peper.

Serveren:

  • Schep een lepel asperges onderin diepe borden.
  • Verdeel de fricassee over de asperges.
  • Schep een lepel Spätzle bovenop de fricassee en zet een halve kreeftenscheer erop.
  • Garneer met verse kervel en serveer direct.

Notities

Wijnadvies:
Een elegante witte wijn zoals een Chablis of een droge Chardonnay past perfect bij de rijke smaken van deze kreeftenfricassee.

Nutrition

Calories: 600kcal | koolhydraten: 30g | Protein: 45g | Vet: 35g | Zout: 2.5g | Sugar: 2g

Kalfsfricandeau met Paddenstoelenragout en Verse Kruiden

Kalfsfricandeau met Paddenstoelenragout en Verse Kruiden

Deze zachte kalfsfricandeau, bedekt met een romige ragout van champignons en verse kruiden, is een elegant en smaakvol gerecht, perfect voor feestelijke gelegenheden.
Bereidingstijd2 uur
Recept categorieën: Hoofdgerechten, Kalfsvlees
Land van herkomst: Frankrijk
Jaargetijde:: Herfst, Winter
Feestdagen etc: Kerst
Servings: 8
Calories: 550kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 1600 g kalfsfricandeau
  • 100 g boter voor het braden van de fricandeau
  • 3 sjalotten fijngesnipperd
  • 500 g champignons in plakjes gesneden
  • 500 g shiitake in plakjes gesneden
  • ¼ bosje basilicum fijngehakt
  • 1 bosje bieslook fijngehakt
  • 1 bosje peterselie fijngehakt
  • 1 bosje kervel fijngehakt
  • 60 g boter voor de ragout
  • 70 g bloem
  • 100 g gekookte ham in blokjes gesneden
  • Zout en peper naar smaak
  • 200 g wit broodkruim
  • 200 g geraspte kaas

Voor de saus:

  • 1 eetlepel bloem
  • 1 dl witte wijn
  • 4 dl kalfsfond
  • Madeira naar smaak
  • Voor de garnituur:
  • 1 kg peultjes schoongemaakt
  • Zout en peper naar smaak
  • 1 theelepel suiker
  • Boter om te sauteren

Instructies

Fricandeau:

  • Verwarm de oven voor op 140 graden Celsius.
  • Kruid de kalfsfricandeau met peper en zout.
  • Verhit de boter in een pan en braad de fricandeau rondom bruin.
  • Plaats de fricandeau in de oven en gaar tot een kerntemperatuur van 60 graden Celsius.
  • Laat het vlees afkoelen.

Saus:

  • Roer een eetlepel bloem door de braadresten van het vlees.
  • Blus af met witte wijn en voeg de kalfsfond toe.
  • Laat de saus 2 minuten koken en breng op smaak met zout, peper en Madeira.

Garnituur:

  • Blancheer de peultjes 1 minuut in kokend water met zout.
  • Spoel ze af met koud water en laat uitlekken.
  • Verwarm de peultjes later in boter en breng op smaak met zout, peper en een beetje suiker.

Ragout:

  • Smelt de boter in een pan en fruit de gesnipperde sjalotten.
  • Voeg de champignons en shiitake toe en bak op hoog vuur.
  • Bestrooi met bloem en roer goed door.
  • Voeg de room toe en breng aan de kook.
  • Laat iets inkoken.
  • Voeg de gekookte ham en de verse kruiden toe en breng op smaak met zout en peper.

Assemblage:

  • Verhoog de oventemperatuur naar 200 graden Celsius.
  • Snijd de fricandeau in 16 plakken.
  • Schep wat ragout op elke plak vlees, bestrooi met geraspte kaas en wit broodkruim.
  • Gratineer het geheel in de oven tot het goudbruin en knapperig is.

Serveren:

  • Leg de plakken fricandeau op de borden en schep de saus erlangs.
  • Garneer met de peultjes en serveer direct.

Notities

Wijnadvies:
Serveer dit gerecht met een volle rode wijn zoals een Bordeaux of een Pinot Noir.

Nutrition

Calories: 550kcal | koolhydraten: 18g | Protein: 50g | Vet: 30g | Zout: 2.8g | Sugar: 3g

Soya Gehaktballetjes met Rundergehakt en Koriander

Soya Gehaktballetjes met Rundergehakt en Koriander

Een smakelijke combinatie van soya-gehakt en rundergehakt, gekruid met koriander en knoflook. Perfect voor een gezonde en voedzame maaltijd!
Bereidingstijd30 minuten
Recept categorieën: Bijgerecht, Rundvlees, Vleesvervangers
Land van herkomst: Internationaal
Jaargetijde:: Herfst, Lente, Winter, Zomer
Servings: 4 personen
Calories: 380kcal
Author: Auteur onbekend

Ingrediënten

  • 250 g soya-gehakt gedroogd
  • 250 g rundergehakt of gemengd gehakt
  • 1 ei
  • 1 ui geraspt
  • 1 teentje knoflook geperst
  • ½ bosje peterselie fijngesneden
  • 1 theelepel koriander
  • 1 snee brood geweekt en verkruimeld
  • 1 eetlepel meel
  • Zout naar smaak
  • Peper naar smaak
  • Curry naar smaak
  • Meel om de gehaktballetjes door te halen voor het bakken
  • Olijfolie voor het bakken

Instructies

  • Doe alle ingrediënten in een kom en kneed het mengsel goed door tot een soepel geheel.
  • Vorm bolletjes van het gehaktmengsel en druk ze plat.
  • Haal de gehaktballetjes door de bloem.
  • Verhit olijfolie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes aan beide kanten bruin en gaar.
  • Serveer de soya gehaktballetjes met een frisse salade en rijst.

Notities

Wijnadvies:
Deze soya gehaktballetjes passen goed bij een lichte rode wijn zoals een Merlot of een kruidige witte wijn zoals een Gewürztraminer.

Nutrition

Calories: 380kcal | koolhydraten: 15g | Protein: 25g | Vet: 20g | Zout: 1.2g | Sugar: 2g

Havermoutpannenkoeken met Banaan

Havermoutpannenkoeken met Banaan

Heerlijke en gezonde havermoutpannenkoeken, perfect voor ontbijt of lunch.
Bereidingstijd20 minuten
Recept categorieën: Lunch, Ontbijt, Pannenkoeken
Land van herkomst: Internationaal
Jaargetijde:: Herfst, Lente, Winter, Zomer
Servings: 4
Calories: 150kcal
Author: Cor Klaar

Ingrediënten

  • 1 kopje havermout
  • 1 banaan
  • 2 eieren
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Een snufje zout

Optioneel:

  • Vanille-extract
  • Kaneel

Instructies

  • Doe de havermout, banaan, eieren, bakpoeder en een snufje zout in een blender.
  • Voeg optioneel een scheutje vanille-extract en een snufje kaneel toe voor extra smaak.
  • Mix tot een glad beslag.
  • Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een klein beetje boter of olie toe.
  • Giet kleine hoeveelheden beslag in de pan om kleine pannenkoekjes te maken.
  • Bak de pannenkoekjes ongeveer 2-3 minuten aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
  • Herhaal tot al het beslag is gebruikt.
  • Serveer direct met je favoriete toppings, zoals vers fruit, Griekse yoghurt of een scheutje ahornsiroop.

Notities

Voeg een handje noten of zaden toe aan de pannenkoeken voor extra crunch.

Nutrition

Calories: 150kcal | koolhydraten: 20g | Protein: 6g | Vet: 5g | Zout: 0.3g | Sugar: 6g

Pittige Mexicaanse Maïssoep met Rode Paprika en Feta

Pittige Mexicaanse Maïssoep met Rode Paprika en Feta

Bereidingstijd30 minuten
Recept categorieën: Soep, Voorgerechten
Land van herkomst: Mexico
Dieët: Vegetarisch
Servings: 5
Calories: 350kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 1 rode peper
  • 25 g boter
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook fijn gesneden
  • 300 g maïs uit blik uitgelekt
  • 500 ml melk
  • 2 geroosterde paprika’s uit pot in smalle reepjes gesneden
  • 125 g crème fraîche
  • 50 g feta verkruimeld
  • 4 takjes peterselie fijn gesneden
  • Zout naar smaak

Instructies

Peper Roosteren:

  • Rooster de rode peper in een koekenpan tot deze licht verkoold is.
  • Snijd de peper open en verwijder de zaadjes.
  • Snijd de peper fijn.

Ui en Knoflook Fruiten:

  • Verhit de boter in een kookpan en fruit de ui en knoflook ongeveer 3 minuten tot ze zacht zijn.

Maïs Toevoegen:

  • Houd 4 eetlepels maïs apart voor garnering en zet deze even weg.
  • Voeg de resterende maïs, melk en de fijn gesneden rode peper toe aan de pan.
  • Laat dit 10 minuten zachtjes koken.

Soep Pureren:

  • Gebruik een staafmixer om de soep te pureren tot een gladde massa.

Paprika en Crème Fraîche:

  • Roer de crème fraîche en de reepjes geroosterde paprika door de soep en verwarm deze nog even door.
  • Breng op smaak met zout.

Serveren:

  • Schep de soep in kommen en garneer met de apart gehouden maïs en verkruimelde feta.
  • Bestrooi met fijn gesneden peterselie.

Notities

Wijnadvies:

Serveer met een frisse witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een lichte rosé.

Nutrition

Calories: 350kcal | koolhydraten: 35g | Protein: 10g | Vet: 20g | Zout: 1.2g | Sugar: 10g

Gnocchi met Spruitjes en Spekjes in Romige Kaassaus

Gnocchi met Spruitjes en Spekjes in Romige Kaassaus

Bereidingstijd45 minuten
Recept categorieën: Groenten, Hoofdgerechten, Pasta, Varkensvlees
Land van herkomst: Fusion, Italië, Nederland
Calories: 600kcal
Author: Cor Klaar

Equipment

Ingrediënten

  • 1 ui in kleine stukjes gesneden
  • 300 gram spekjes
  • 500 gram spruitjes schoongemaakt
  • 1 bak gnocchi 500 gram
  • Geraspte kaas naar smaak ongeveer 100 gram
  • 200 ml crème fraîche
  • 2 eieren

Instructies

Voorbereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  • Snijd de ui in kleine stukjes en maak de spruitjes schoon.

Bakken:

  • Bak de spekjes in een koekenpan op middelhoog vuur tot ze knapperig zijn.
  • Voeg de ui toe aan de spekjes en bak tot de ui glazig is.

Spruitjes Koken:

  • Kook de spruitjes 3 minuten in een grote pan met water.
  • Giet af en zet apart.

Gnocchi Wokken:

  • Verhit een wokpan en bak de gnocchi kort tot ze lichtbruin zijn.

Ovenschaal Voorbereiden:

  • Doe de gebakken spekjes en ui, de spruitjes en de gnocchi in een ovenschaal en meng goed door elkaar.

Saus Bereiden:

  • Klop in een mengkom de eieren los en meng met de crème fraîche en geraspte kaas tot een romige saus.

Samenstellen en Bakken:

  • Giet de saus over het mengsel in de ovenschaal en zorg dat alles gelijkmatig bedekt is.
  • Zet de ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven en bak ongeveer 20-25 minuten tot de bovenkant goudbruin is en de saus goed is gestold.

Serveren:

  • Haal de ovenschaal uit de oven en laat kort afkoelen voor het serveren.

Notities

Wijnadvies:

Serveer met een frisse witte wijn zoals een Chardonnay of een Sauvignon Blanc.

Nutrition

Calories: 600kcal | koolhydraten: 45g | Protein: 25g | Vet: 35g | Zout: 2.5g | Sugar: 5g