Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Shoarmavlees met champignons, sugarsnaps en rijst
porties: 4 personen
Equipment
ingrediënten
- 500 g shoarmavlees gekruid
- 1 doosje champignons
- 1 klein blikje extra gevulde champignonsoep 0 3 l
- 125 g sugarsnaps of klein blikje gebroken sperziebonen
- 3 eetlepels vloeibare margarine
- Lassie toverrijst
Bereidingswijze
- Zet in een steelpannetje wat water op en breng dit aan de kook.
- Snij van de sugarsnaps de uiteinden af en doe ze in het kokend water (ongeveer zes minuten).
- Bak het shoarmavlees in een hapjespan in de 3 eetlepels margarine (ongeveer 5 minuten).
- Snij ondertussen de schoongeveegde champignons in plakjes en voeg ze bij het shoarmavlees.
- Doe de gare sugarsnaps (of de uitgelekte sperzieboontjes) er ook bij en het blikje champignonsoep.
- Laat het geheel nog even sudderen (een minuut of drie).
- Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.